Naar
boven
Logo Karel Geenen

Youtube + Adsense = Adsense-videoplayer

Youtube en AdsenseHoewel het een aantal weken geleden ook al bekend werd gemaakt is nu waarschijnlijk de tijd gekomen dat Youtube geld gaat opleveren voor Google.

Op Marketingpilgrim is iemand die de nieuwe Youtube functie al heeft gezien. Ik weet niet of dat dit ook al in Europa werkt maar als je geluk hebt en je gaat naar de custom player pagina dan krijg je misschien wel de volgende pagina te zien (zie afbeelding hieronder):

Ben jij de gelukkige die deze pagina al te zien krijgt?

De advertenties worden waarschijnlijk vertoond bovenaan de Youtube player.

Er is nu wel direct een interessante discussie losgebarsten. Webmasters kunnen nu namelijk geld verdienen met filmpjes van iemand anders. Met andere woorden, iemand doet de moeite om een filmpje op te nemen en op Youtube te plaatsen terwijl een ander met de inkomsten gaat lopen…

De vraag luidt nu dus ook of dat Youtube nog lang zal bestaan (ik denk het wel hoor). Ik kan me immers wel voorstellen dat mensen liever filmpjes uploaden naar websites waar ze zelf geld kunnen verdienen ipv. dat iemand anders er mee aan de haal gaat…

Wat vinden jullie?


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is de eigenaar van deze weblog, en tevens eigenaar van Yargon, een zoekmachine marketing bedrijf gericht op het MKB.
3 reacties op "Youtube + Adsense = Adsense-videoplayer"

Reageren


Karelgeenen.nl BV | Pastoor v. Vroonhovenstraat 8 | 5554 HJ Valkenswaard | Tel: 0575-200 228
Privacy Policy | Gebruiksvoorwaarden | Copyright 2006 - 2014