Naar
boven
Logo Karel Geenen

iPhone plugin voor WordPress

Op Marketingfacts was vandaag te lezen dat de jongens van Onstuimig een iPhone versie hebben ontwikkeld voor Marketingfacts. Tegenwoordig zijn er heel wat mensen die een iPhone hebben en ook gretig gebruik maken van de ingebouwde Safari browser.

Maar niet iedere blogger heeft een bureau als Onstuimig achter zich staan. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een iPhone WordPress plugin. Met wat kleine aanpassingen (vertaling) heb ik deze nu gereed gemaakt voor Nederlandse WordPress bloggers!

Hoe installeren?

  1. Download de iwphone-wordpress-plugin via ContentRobot.com. Pak deze uit en opslaan op je computer. Let op: er bevindt zich in de map ook de “iwphone-by-contentrobot” thema. Wanneer je de Nederlandse versie wilt moet je die NIET gebruiken!
  2. Download hier mijn naar het Nederlands vertaalde “iwphone-by-contentrobot” thema. Pak deze uit en opslaan op je computer.
  3. Zoek het bestand “iwphone.php” in de “iwphone-wordpress-plugin-and-theme” map die je hebt gedownload van ContentRobot.com en upload deze naar je wp-content/plugins/ map.
  4. Upload de map “iwphone-by-contentrobot” (thema) die je bij stap 2 hebt gedownload (mijn vertaalde versie dus) naar je wp-content/themes/ map.
  5. Ga naar je WordPress administratie gedeelte, kies “Plugins” en activeer de plugin genaamd “iWPhone”. Maak het iWPhone-by-ContentRobot thema NIET je standaard thema bij “Presentatie”.
  6. 6. Start nu de Safari browser met je iPhone en als het goed is zie je een voor de iPhone geoptimaliseerde, Nederlandstalige weblog!

Belangrijk!
Deze plugin is niet door mij gemaakt! Alle credits gaan naar ContentRobot.com. Ik heb enkel het thema wat zij verschaffen vertaald naar het Nederlands! Verder geef ik ook geen support voor deze plugin en ben ik niet verantwoordelijk voor eventuele storingen in je weblog!


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is de eigenaar van deze weblog, en tevens eigenaar van Yargon, een zoekmachine marketing bedrijf gericht op het MKB.
9 reacties op "iPhone plugin voor WordPress"

Reageren


Karelgeenen.nl BV | Pastoor v. Vroonhovenstraat 8 | 5554 HJ Valkenswaard | Tel: 0575-200 228
Privacy Policy | Gebruiksvoorwaarden | Copyright 2006 - 2014