Naar
boven
Logo Karel Geenen

Ideale landingspagina voor affiliate marketing?

De ideale landingspagina voor affiliate marketing, hoe ziet die eruit? Jan De Volder (ex-Publisher Manager bij TradeDoubler België) probeert op zijn blog een antwoord te geven op die vraag. Hij legt uit hoe de site van MSN Shopping België opgebouwd werd met affiliate marketing als voornaamste inkomstenbron en geeft daarbij tips hoe jij ook jouw landingspagina beter kan doen renderen.

Of MSN Shopping uieindelijk effectief de perfecte landingspagina in handen heeft, dat is voor discussie vatbaar. Maar als je momenteel enkel met Adsense werkt, moet je hier maar eens lezen hoeveel met affiliate marketing verdiend kan worden (effectieve CPM van 40 euro, volgens Jan). Ook wie al met affiliate marketing bezig is, kan nog leren hoe hij gemakkelijk wat extra euro’s meesprokkelt, zoals gebruikmaken van text links en een legale vorm van cookiedropping. Klik snel hier om het artikel van Jan te lezen!


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is de eigenaar van deze weblog, en tevens eigenaar van Yargon, een zoekmachine marketing bedrijf gericht op het MKB.
3 reacties op "Ideale landingspagina voor affiliate marketing?"
 • Mario zegt:
  04 dec, 2008 om 00:37

  Kijk, die is nou zo goed dat ik later terug kom om hem rustig nog een keer te lezen!

  Reageren
 • Martin zegt:
  25 aug, 2011 om 15:40

  Top! Ik wil binnenkort een affiliate-webshop beginnen dus ik heb zeker wat een deze tips.

  Reageren
 • Verhouden woningstoffering zegt:
  18 mei, 2013 om 17:12

  Goede tips. Kunnen we weer wat gaan testen

  Reageren

Reageren