Naar
boven
Logo Karel Geenen

Twitter verwijdert bron verstuurde Tweet

Twitter lijkt een duidelijke boodschap af te geven richting developers: ze geven niet meer weer via welke app een tweet is verstuurd. Een nogal botte manier om duidelijk te maken dat Twitter wil dat gebruikers alleen Twitter producten gebruiken voor het versturen van Tweets. Deze verandering werd in juli al doorgevoerd in de mobiele app.

 

 

Geen reclame aub

Het lijkt gedaan te zijn met de  ”gratis reclame” voor cliënts van derden. Een kleine verandering, met een duidelijke boodschap: Twitter wil de ruimte op het platform voor zichzelf. En dit mag, het is immers hun eigen platform, maar ik heb het gevoel dat dit verhaal nog een staartje gaat krijgen..

 

Wat denken jullie?

 

 


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Lianne Soer
Lianne is Communicatie & Content Manager bij Karelgeenen.nl en is medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de blog, cursussen en sociale media. Daarnaast heeft ze i.s.m. Karel de cursus "Google Analytics in de praktijk" ontwikkeld.
1 reactie op "Twitter verwijdert bron verstuurde Tweet"
  • [...] third-party fotodiensten werenDoor Redactie op 18 september 2012NieuwsVorige maand voerde Twitter al een aantal veranderingen door in de gebruikersvoorwaarden. Nu maakt Twitter op opnieuw duidelijk dat externe clients niet [...]

    Reageren

Reageren


Karelgeenen.nl BV | Pastoor v. Vroonhovenstraat 8 | 5554 HJ Valkenswaard | Tel: 0575-200 228
Privacy Policy | Gebruiksvoorwaarden | Copyright 2006 - 2014