Naar
boven
Logo Karel Geenen

De snelste en veiligste manier om bovenaan in Google te komen, dat is wat Karel Geenen je leert in zijn online cursus…

Wil jij jouw website bovenaan in Google krijgen? Stop dan met je af te vragen wat wel en niet werkt en lees wat ik je hieronder te zeggen heb. Het is de snelste manier naar die eerste plaats in Google en de bijbehorende bezoekers, leads, omzet en winst!

Karel-350-pxSinds 2001 ben ik, Karel Geenen, al bezig online marketing. In die tijd had ik samen met een jeugdvriend een webwinkel (Elektrosell, in 2005 voor een aardig bedrag kunnen verkopen, inmiddels niet meer in de lucht…) waar we, zoals de naam al doet vermoeden, elektronische apparaten verkochten. Al snel kwamen we erachter dat een website alleen niet voldoende was, we moesten ook gevonden worden.

Vanaf dat moment was ik full-time bezig met het hoger laten scoren van onze webwinkel in Google. Elk artikel wat er in die tijd over bestond heb ik gelezen, en zowat alles heb ik geprobeerd. Met wisselend succes overigens. Want lang niet alles wat ik las werkte ook. Iets waar jij zelf waarschijnlijk ook al achter bent gekomen.

Grote MINDSHIFT!

Ergens in 2004 ben ik pas echt succes gaan boeken met zoekmachine optimalisatie. Niet omdat ik alle trucjes kende. Want tot op de dag van vandaag worden alle trucjes achterhaald door Google, met soms zelfs een straf als gevolg.

De echte reden dat ik succes begon te boeken was niet dat ik het algoritme van Google had gekraakt maar dat ik dezelfde mindset had ontwikkeld als degene die bij Google bepalen hoe het algoritme eruit moet zien.

Oftewel, vanaf die tijd ben ik erin geslaagd hetzelfde te denken als Google waardoor ik altijd de juiste beslissingen maak op het gebied van zoekmachine optimalisatie. En ik hoef me nooit zorgen te maken dat iets “tegen de regels” is.

Deze vaardigheid heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat al mijn websites bovenaan in Google staan. Het gevolg daarvan zijn inmiddels drie succesvolle bedrijven met ruim 20 man personeel, omzetten en winsten waar ik als jonge ondernemer alleen maar van durfde te dromen.

Je hoeft me trouwens niet op mijn woord te geloven. Google bijvoorbeeld maar eens op “cursus zoekmachine optimalisatie”. De kans is trouwens ook erg groot dat je op deze pagina bent gekomen middels mijn blog. En die heb je heel waarschijnlijk gevonden via… Google ;-).

Ik ga jou leren wat Google belangrijk vindt. En bovenal, waarom!

Wie mijn blog al eens heeft gelezen weet dat ik iemand ben die praktische artikelen schrijft. Theorie is allemaal erg leuk, maar uiteindelijk willen we binnen zo kort mogelijke tijd en zo min mogelijke investering zo hoog mogelijk komen in Google. Dan is er geen tijd voor theoretische onzin en bla bla.

Wanneer je beslist om mijn cursus te volgen zorg ik er persoonlijk voor dat jij binnen no-time weet wat Google belangrijk vindt én waarom. Met deze kennis garandeer ik je dat je bovenaan komt te staan in Google.

Behoor jij tot deze doelgroep?

De online cursus die ik in elkaar heb gezet is niet voor iedereen geschikt. Mensen die vooral theorie willen kunnen beter een andere cursus zoeken. Mijn cursus zoekmachine optimalisatie spoort je aan om actie te ondernemen.

Hij is daarom uitermate geschikt voor bedrijven, ondernemers en zzp-ers die zelf hun website beheren én voor webmasters die andermans website beheren / bouwen.

Praktisch: Zo gaat de cursus in zijn werk

De cursus die ik heb ontwikkeld is helemaal online te volgen. Je krijgt binnen één werkdag na bestelling je logingegevens en kunt dan direct aan de slag op je eigen tempo. Je kunt dus op elke moment beginnen met deze cursus en op elk moment van de dag de cursus volgen.

Om de totale cursus te volgen en e.e.a. meteen om te zetten in de praktijk heb je ongeveer 20 uur nodig. Na het afronden van de cursus mag je zelfs deelnemen aan ons eindexamen. Wanneer je dit met succes behaalt ontvang je ook een officieel certificaat. Als ondernemer heb je hier niet zoveel aan, buiten het feit dat je zeker weet dat je weet wat nodig is om bovenaan te staan in Google. Wanneer je verantwoordelijk bent voor de online marketing van een bedrijf is dit uiteraard wel een hele mooie aanvulling op je CV!

Tijdens de cursus kun je me persoonlijk benaderen op het forum of via de mail. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en er samen met jou voor te zorgen dat je bovenaan komt in Google!

Mijn persoonlijke ondersteuning, een leven lang!

Niet alleen tijdens de cursus ben ik bereikbaar voor je. Ook na de cursus sta ik voor je klaar. Je behoudt levenslang toegang tot de cursus en onze ondersteuning.

Hier gaan we erg ver in. Want ook tot alle toekomstige updates van deze cursus blijf je toegang behouden! Dit is de enige investering die je ooit hoeft te doen voor een cursus zoekmachine optimalisatie.

Eigenlijk kun je dit dus niet eens een cursus noemen. Je betaalt nu eenmalig een bedrag en krijgt daarvoor levenslang de kennis die je nodig hebt om bovenaan te staan in Google.

Een greep uit wat ik je ga leren met mijn cursus

 • Uit welke drie pijlers SEO daadwerkelijk bestaat en hoe jij deze pijlers moet beïnvloeden.
 • Welke tools ik gebruik om erachter te komen waar mijn doelgroep naar op zoek is.
 • Welke systemen ik gebruik om een website te maken waar bezoekers, en Google, dol op zijn. Leuk detail, deze systemen zijn helemaal gratis!
 • Hoe je voorkomt dat Google je straft en daardoor helemaal niet meer zichtbaar bent in Google (al eens afgevraagd wat dat je zou kosten, helemaal niet meer vindbaar in Google?)
 • Waarom zoekwoordrijke domeinnamen achterhaald zijn en daaropvolgend, wat wel goede domeinnamen zijn.
 • Wat voor soort hostingpartij jij nodig hebt en waarom dit zo ontzettend belangrijk is. De verkeerde keuze kan je namelijk duizenden euro’s per jaar schelen qua omzet en winst, in negatieve zin!
 • De waarheid achter Pagerank. En waarom jij er totaal niet mee bezig moet zijn.
 • Waarom linkbuilding iets is voor ondernemers die het niet begrijpen.
 • Aan welke eisen een pagina moet voldoen om überhaupt hoog te kunnen scoren in Google.
 • en nog veel meer…

Jij loopt nul risico, dat doen wij voor je…

We kunnen je nog zoveel proberen te overtuigen, uiteindelijk draait het om datgene wat je daadwerkelijk leert en de extra omzet en winst die het jou gaat opleveren.

Ik ben ervan overtuigd dat deze online cursus ervoor gaat zorgen dat jij bovenaan in Google komt en maximaal profiteert van de daarbij behorende extra bezoekers, leads, omzet en winst. Vandaar dat ik een 30 dagen niet goed geld terug garantie geef.

Ik ga alleen voor 100% tevreden klanten. Jij loopt dus geen enkel risico.

Linda Hogenes

De cursus was erg duidelijk opgezet en voor elk niveau toegankelijk. Heldere uitleg door middel van tekst en video. Biedt een samenhangend overzicht van alle stof rondom SEO, en belicht ook de technische kant (heel belangrijk!). Door de praktijkvoorbeelden goed toepasbaar in de ‘echte wereld’. Karel geeft snel antwoord op je vragen.Kortom, deze cursus heeft grote voordelen t.o.v. het lezen van allerlei losse artikelen toegespitst op specifieke vraagstukken. Je krijgt namelijk het complete verhaal van A tot Z.

Lees alle referenties

Op een rijtje

 • De meest praktische en up-to-date cursus op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Samen met mij ga je aan de slag om jouw bovenaan in Google te krijgen en profiteer je van de daarbij behorende extra omzet en winst!
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Het kiezen van een goede cursus is lastig, al heb ik geen twijfels dat deze cursus waardevol voor je is. Beslis jij binnen 4 weken dat deze cursus niet aan je verwachtingen voldoet, krijg je het volledige cursusbedrag terug. Geen voorwaarden, een mailtje is genoeg.
 • 100% online, je kunt de cursus op elk uur van de dag, 7 dagen per week volgen.
 • Je hebt levenslang toegang tot de cursus. Dus ook op alle updates! En er is geen tijdsdruk om de cursus te volgen.
 • De ontwikkelingen in zoekmachine optimalisatie (SEO) blijven niet stilstaan. Daarom wordt de cursus maandelijks bijgewerkt. Via de berichtenstroom van de cursus houden we je op de hoogte van updates. Maandelijks ontvang je een nieuwsbrief met de belangrijkste wijzigingen. Inderdaad, ook levenslang.
 • Je ontvangt mijn persoonlijke ondersteuning middels mail of het forum. Hiervoor betaal je niets extra’s. En deze ondersteuning geldt ook levenslang!
 • Uitgebreid hoofdstuk over Google PageRank. Wat is het nu precies, en hoe jouw website hier maximaal van kan profiteren.
 • Welke problemen zich kunnen voordoen bij zoekmachine optimalisatie, en hoe je deze snel kunt voorkomen / oplossen.
 • Hoe je voorkomt dat Google Panda en/of Google Penguin je bezoekers kosten!

Jouw investering

Een beetje cursus begint bij de €800,-  en kan oplopen tot maar liefst €4000,-. Meestal verspreid over een aantal dagen, exclusief lunch ;-). Je wordt dan verplicht om een aantal vrije dagen te nemen (blijft toch lastig als ondernemer). Binnen zo kort mogelijke tijd wordt er dan zoveel mogelijk informatie naar binnen geramd.

Dit staat misschien leuk op je CV, maar daar laten we als ondernemer de schoorsteen niet mee roken…

In veel gevallen is het ook vooral theorie, gebracht door iemand die datgene wat hij jou probeert te leren nooit in de praktijk heeft gebracht.

Dit betekent dat je vaak nog steeds zelf moet uitzoeken wat wel en niet werkt met alle leerkosten van dien.

Wij gaan hier niet in mee en vragen voor onze cursus zoekmachine optimalisatie een éénmalige investering van €395,- ex. btw.

Bestel cursus