Wij ontzorgen jou.

Teamspelers die klaarstaan met hun passie, kennis en ervaring om meer klanten naar jouw showroom te brengen.

De mensen achter KGOM

Als team werken we dagelijks met veel passie aan de mooiste projecten. Ons doel is om jou als ondernemer te ontzorgen.

Edwin

Edwin

Online Marketeer

Anke

Anke

Online Marketeer

Petra

Petra

Online Marketeer

Lucie

Lucie

Online Marketeer

Marit

Marit

Management Assistent

Ralph

Ralph

Copywriter

Perry

Perry

UX Designer

Marjan

Marjan

Administratie

Henk Jan

Henk Jan

Oprichter

Karel

Karel

Oprichter

Rens

Rens

Linkbuilding

Emma

Emma

Stagiair

Jorren

Jorren

Stagiair

Wat je krijgt als je kiest voor KGOM

Het KGOM Manifest

  • Wij geloven dat fysieke showrooms met prachtige en unieke producten zullen blijven bestaan, ondanks de digitalisering.
  • Wij geloven dat deze unieke producten geadviseerd moeten worden door echte mensen met passie voor het product, met fysiek en persoonlijk contact.
  • Wij geloven dat deze unieke producten in jouw showroom beleefd moeten worden, fysiek, met alle mogelijke zintuigen.
  • Wij geloven dat we digitalisering moeten omarmen. De zoektocht van consumenten start tegenwoordig altijd online. Online marketing is een noodzakelijk middel om je doelgroep te bereiken.
  • Wij geloven dat jouw passie voor het product en onze passie voor online marketing de fysieke showrooms bestaansrecht geven.

Kernwaarden

Het DNA van KGOM bestaat uit een vijftal kernwaarden. Deze kernwaarden zijn wie we zijn en wat je van ons kunt verwachten.

Ondernemend
Gedreven
Resultaatgericht
Communicatief sterk
Pragmatisch

Missie

KGOM helpt showrooms succesvol te maken met online marketing

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat showroomeigenaren maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen van online marketing.

Hierdoor kun jij je bezig houden met jouw passie: het product adviseren bij jouw showroombezoekers.

EOS©

Om ervoor te zorgen dat wij jouw doelstellingen gaan behalen, en wij zelf als bedrijf kunnen blijven ontwikkelen werken we intern met EOS (Entrepreneurial Operation System). Door deze professionele methode ben jij ervan verzekerd dat wij ons uiterste best doen om elke dag beter te worden en is de continuiteit gewaarborgd.

20 jaar ervaring: onze historie

We schrijven het jaar 2001. Het jaar waarin één van de oprichters, Karel Geenen, startte met een webwinkel in consumentenelektronica.

Gezien het zeer jonge vakgebied in die tijd (Google Ads bestond nog niet, evenals Twitter, Facebook of YouTube) was er ook zeer weinig informatie te vinden over online marketing.

Alles moest dus gaandeweg worden ontdekt. In de jaren die volgde werd er steeds meer kennis opgedaan. Het gevolg was dat ook steeds meer bedrijven om hulp gingen vragen, en vanuit daar is Karel in 2006 gestart met het blog Karelgeenen.nl.

In eerste instantie een blog over online marketing om zijn kennis te delen.

De start van het online marketing bureau

Het was begin 2007, het blog bestond net een half jaar, toen Karel gecontacteerd werd door zijn huidige compagnon, Henk Jan Dulon Barre. Na een kort gesprek werd er al snel gesproken over het oprichten van een online marketing bureau. Henk Jan vanuit zijn uitgebreide ervaring met sales, finance en leiderschap. Karel vanuit zijn ervaring met online marketing.

KGOM was geboren (toen heette het nog Yargon). Ons eerste kantoor, de zolderkamer van Henk Jan, bevond zich in Lochem.

In de jaren die volgden werd het online marketing bureau stelselmatig uitgebouwd tot een echte specialist in Google Ads en SEO. Door het groeiende team werd de zolderkamer van Henk Jan ingeruild voor een groter pand in wederom Lochem.

Focus op showrooms en verhuizing Deventer

In 2015 is KGOM verhuisd naar een prachtig pand in Deventer. Er is toen tevens besloten om de verschillende bedrijven die er inmiddels waren ontstaan, zoals het blog, de academy en de agency samen te voegen en van een nieuwe naam te voorzien: KGOM.

Gezien de veranderende markt binnen de agency-wereld is er toen ook de strategische keuze gemaakt om ons als agency volledig te richten op showrooms. Hierdoor kunnen we ons blijvend onderscheiden en excelleren waar we goed in zijn.

Vanuit Deventer helpen we klanten in heel Nederland met een winnende online marketing strategie die ervoor zorgt dat er meer bezoekers naar hun showroom komen.

Nader kennismaken? Welkom.

Wil je graag meer informatie over onze dienstverlening en weten wat wij voor jouw showroom kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op. Bellen mag uiteraard ook: 085-208 21 00.