Naar
boven

ADV | Met 10 procent korting naar Friends of Search!

Ben jij klaar voor de vierde editie van Friends of Search? Ook dit jaar krijg je tijdens het congres weer toegang tot de meest belangrijke internationale ontwikkelingen in de wereld van search. Deze editie vindt plaats op donderdag 16 februari 2017. Zoals je van ons gewend bent bij KG kun jij met een mooie korting naar dit evenement!

Als online marketeer hoef je niet naar het buitenland voor een congres op SEO- of SEA gebied. Friends of Search heeft een aantal experts uitgenodigd die hun kennis en ervaring graag met jou delen! Hoe zetten andere organisaties zoekmachinemarketing en optimalisatie in, en wat kun jij daarvan meenemen in je eigen marketing werkzaamheden?friends of search logo

Ervaren (online) marketeers en SEO- en SEA-specialisten met interesse voor search engine marketing zijn van harte welkom tijdens dit evenement. Of je nu aan de adverteerderskant of de bureaukant werkzaam bent, dat maakt niet uit. Friends of Search duurt van 09:00 tot 18:00 uur en vindt plaats in de Kromhouthal in Amsterdam.

Wil jij hierbij zijn? Koop je tickets dan via KG Online Marketing met 10 procent korting!

 

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Lianne Bleumink-Spin
Lianne is Copywriter bij KG Bureau. Lianne is de nietmachine van KG Bureau. Iedere tekst die ze schrijft maakt ze tot een samenhangend geheel, zodat het past bij de wensen van de klant.
Wees de eerste die reageert!

Reageren