Naar
boven

Nederlandse social news plugin geïnstalleerd

Naar aanleiding van de post over mijn WordPress plugins kreeg ik een mailtje van Henri van den Hoof met de vraag of ik niet zijn Nederlandse social news en bookmark plugin zou willen installeren.

De plugin plaatst automatisch onderaan elke post een aantal social news en bookmark plugins waaronder die van eKudos, Digg, NuJIJ, Del.ico.us, MSN reporter, Technorati favorieten, Fleck en Feedburner.

Ik heb Henri echter wel gevraagd of dat hij de plugin wat seo vriendelijker kon maken. Voor de aanpassing werden de buttons (en dus ook alle uitgaande links) ook op de hoofdpagina getoond. Omdat ik op de hoofdpagina tien posts heb staan zouden er dus plotseling 80 uitgaande links bij komen. En dat is niet zo goed voor je seo”¦

Maar het zou Henri niet zijn als hij dit niet direct heeft aangepast en je kunt nu de seo vriendelijke plugin downloaden!

Uiteraard heb ik hem nu ook geïnstalleerd. Ik vraag me echter wel af of een dergelijke plugin daadwerkelijk voor meer bezoekers gaat zorgen vanaf de social media sites, laten we het hopen!

Ik wil dan ook iedereen vragen, wanneer je een artikel de moeite waard vindt, om deze toe te voegen aan de Nederlandse social news sites!

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
2 reacties op "Nederlandse social news plugin geïnstalleerd"
 • Henri van den Hoof zegt:
  02 jul, 2007 om 20:27

  Nog bedankt voor de suggestie Karel. Ik had nl. al een maand mijn hele homepage vol met van die stem-icons staan… Wist ik veel dat dat niet zo goed voor je SEO is ;-) Anyway benieuwd naar je ervaringen de komende tijd met de plugin.

  Reageren
 • Wosko Jagora zegt:
  03 jul, 2007 om 18:53

  Bedankt voor de tip! Ik hou wel van zo weinig mogelijk plugins dus alles combineren in één mooie kleine (7 KB voor de php) vind ik ideaal.

  Reageren

Reageren