Naar
boven

Webwinkel beginnen? Lees dan vooral verder!

Allereerst mijn excuses voor het niet meer zo actief zijn op deze weblog. Zoals ik eerder al vertelde heb ik het erg druk op dit moment, websites onderhouden, adwords campagnes bijhouden, nieuwe websites ontwikkelen en… het afmaken van mijn boek!

Welk boek? Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van een boek over hoe een succesvolle webwinkel te beginnen. Het zal binnenkort verkrijgbaar zijn. Overigens is het niet één boek. Er zitten bij het pakket twee bonusboeken en een cd-rom. Zoals je wel zult begrijpen gaat daar erg veel tijd inzitten en kom ik voorlopig niet meer aan deze weblog toe.

Zodra het pakket gereed is zal ik weer actief gaan bloggen, beloofd!

Overigens heb je nu al de mogelijkheid om je in te schrijven voor het nieuwe pakket, ben je dus van plan om een webwinkel te beginnen of ben je er onlangs één begonnen schrijf je dan nu in via de volgende link: Webwinkel beginnen (maak meteen kans op een gratis pakket!)

Verder heb ik aan de rechterkant op deze weblog een nieuw gedeelte aangemaakt waar de meest recente vragen en antwoorden van het internet marketing forum in komen te staan (via RSS).

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
2 reacties op "Webwinkel beginnen? Lees dan vooral verder!"
 • Daan zegt:
  02 mei, 2007 om 23:32

  Ik ben benieuwd.

  Reageren
 • Jeremy zegt:
  23 apr, 2010 om 12:35

  Hoi Karel,

  Is er een 2010 editie hiervan?

  Reageren

Reageren