Naar
boven

Nieuwe optie op weblog

Email de reactiesVandaag kwam ik erachter dat ik eigenlijk wel een heel essentiële optie mis op de weblog. Namelijk de optie dat je op de hoogte wordt gehouden van reacties op artikelen. Natuurlijk een functie die een weblog als deze niet mag missen. Het voordeel is namelijk dat er nog meer gereageerd zal worden en mensen bij de discussie betrokken blijven.

Dus hierbij de nieuwe optie! Onder elk artikel vind je het “reageer blok”, daar staat nu vanaf vandaag ook een checkbox bij zodat je aan kunt geven of dat je op de hoogte wil worden gehouden van reacties!

Overigens kan ik iedereen die WordPress gebruikt deze plugin aanraden, het is een mooie uitgebreide plugin! Ik heb hem wel eventjes moeten vertalen, als je interesse hebt ik de Nederlandse vertaling stuur me dan even een mailtje.

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
7 reacties op "Nieuwe optie op weblog"
 • Robbert zegt:
  03 apr, 2007 om 17:44

  Ik zou het handiger vinden als er gewoon een feed voor reacties wordt geplaatst. Om nu tientallen mailtjes per dag te ontvangen, omdat er gereageerd wordt met: “Heb je helemaal gelijk in”, “Klopt” en dat soort zaken.

  Nee, dank je. Bij interessante berichten zal ik de functie in ieder geval wel gebruiken :)

  Reageren
 • Roel Willems zegt:
  03 apr, 2007 om 17:49

  Ik ben persoonlijk ook voor een feed. Maar is die plugin in te stellen om pas te mailen bij een bepaald aantal minimum karakters? Ik geloof dat er voor verschillende fora wel dit soort opties beschikbaar zijn (wat ik persoonlijk echt een uitkomst vind, want voor alleen een smiley vanuit je mail naar een website gaan wordt na 2x toch wel een beetje vervelend).

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  03 apr, 2007 om 18:30

  Bedank voor de input jongens! Ik heb de reactie rss functie ook toegevoegd! Kijk maar eens bij opties onder het artikel.

  Reageren
 • Robbert zegt:
  03 apr, 2007 om 22:04

  En dat zocht ik nou precies! Ik zie nu dat enkele anderen uit mijn RSS lijst ook zo’n reactie feed hebben. Ik heb de jouwe nu ook toegevoegd, zodat ik niets hoef te missen.

  Hoe heb je die reactie feed toegevoegd dan?

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  03 apr, 2007 om 22:12

  WordPress heeft deze functie ingebouwd (www.websitenaam.nl/comments/feed). De link heb ik in de “post comment” template geplakt.

  Reageren
 • Daan zegt:
  03 apr, 2007 om 23:37

  Niet echt veel nieuwswaarde… Als je alleen maar blijft schrijven over ontwikkelingen van je blog(software) raakt de essentie een beetje zoek, als je het mij vraagt. Ik doel ook op het vorige artikel ‘Buiten de Marcom top 100!’ en andere uit de laatste 10.

  (= opbouwende kritiek)

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  04 apr, 2007 om 01:32

  Ik begrijp wat je bedoelt Daan! Maar niet getreurd, morgen zullen er weer artikelen verschijnen over internet marketing!

  Reageren

Reageren