Naar
boven

34 plaatsen gestegen in de Marketing top 100

Internet marketing | Zoekmachine marketing

Na een aantal maanden net buiten de Marcom top 100 te zijn gevallen is mijn internet marketing weblog weer terug te vinden op plaats 70!

Wat goed is aan de update van deze maand is dat alle blogs weer eens zijn nagekeken en er een aantal oude blogs zijn verwijderd cq. lager zijn gewaardeerd.

Hierbij wil ik ook iedereen bedanken voor zijn of haar stem. Er is zeker nog wel ruimte voor verbetering aangezien er “slechts” 5 mensen op mijn blog gestemd hebben. Heb je nog niet gestemd en vind je dat mijn weblog een nog betere plaats binnen de Marcom top 100 verdient breng dan hier je stem uit (wel even aanmelden bij Marketingfacts) voor de volgende maand!

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
4 reacties op "34 plaatsen gestegen in de Marketing top 100"
 • Henri van den Hoof zegt:
  04 jul, 2007 om 19:36

  Congrats Karel! Leuk te zien dat je weer in de Top 100 staat :-) Ik ben trouwens nagenoeg hekkensluiter op 147. Daar kan geen stem meer bij helpen ;-)

  Reageren
 • Robbert zegt:
  04 jul, 2007 om 23:43

  Niet zo zeuren Henry, ik sta er helemaal niet in. Misschien moet ik ook maar eens reageren bij Marketingfacts. Hoeveel bezoekers krijg je nou ongeveer door te reageren op Marketingfacts. En door je plaats in die lijst?

  Reageren
 • Eduard Blacquière zegt:
  05 jul, 2007 om 22:08

  Hi Karel,

  Gefeliciteerd! Ben zelf deze maand op een bescheiden positie 78 binnengekomen. Eens kijken hoe ’t de komende maanden gaat…

  Reageren
 • Linda zegt:
  10 jul, 2007 om 22:36

  Proficiat en zeker verdient. Ik zie dat je ook in de rankings flink gestegen bent sinds de laatste keer dat ik keek….goede zaak! En leuke blog, ga ik in de gaten houden!

  Reageren

Reageren