Naar
boven

Google gaat helpen met je Adsense inkomsten!

Een enkele weblog heeft het al opgemerkt, Google gaat tips geven zodat je nog meer inkomsten uit je Adsense kunt halen. Het volgende bericht kreeg las ik vandaag op mijn Adsense account:

Optimalisatierapport Google Adsense

Op zich een leuke nieuwe feature van Google, toch vraag ik me af hoeveel tips ze mij kunnen geven. Elke website is anders en ik ben bang dat het alleen wat standaard tips zullen zijn. Heeft iemand anders misschien al andere tips gehad dan de bovenstaande?

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
2 reacties op "Google gaat helpen met je Adsense inkomsten!"
 • Daan zegt:
  04 apr, 2007 om 14:42

  Ik had hetzelfde ‘optimalisatierapport’, maar die ene site die ik filter drukt me echt niet de (significante) inkomsten. Vooralsnog komt het erg experimenteel over en lijkt het amper van nut.

  Reageren
 • Yvae zegt:
  12 jun, 2007 om 22:45

  Inderdaad, ze laten random de tips zien die je ook gewoon in het helpcentrum kunt lezen. Twee maanden later dus nog niet veranderd.

  Een betere tip zou zijn: filter alleen niet relevante advertenties!

  Zo had ik een hardnekkige advertentie in de verkeerde taal op een van mijn sites staan, met het filter was dat zo opgelost.

  Reageren

Reageren