Naar
boven

iPhone plugin voor WordPress

Op Marketingfacts was vandaag te lezen dat de jongens van Onstuimig een iPhone versie hebben ontwikkeld voor Marketingfacts. Tegenwoordig zijn er heel wat mensen die een iPhone hebben en ook gretig gebruik maken van de ingebouwde Safari browser.

Maar niet iedere blogger heeft een bureau als Onstuimig achter zich staan. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een iPhone WordPress plugin. Met wat kleine aanpassingen (vertaling) heb ik deze nu gereed gemaakt voor Nederlandse WordPress bloggers!

Hoe installeren?

 1. Download de iwphone-wordpress-plugin via ContentRobot.com. Pak deze uit en opslaan op je computer. Let op: er bevindt zich in de map ook de “iwphone-by-contentrobot” thema. Wanneer je de Nederlandse versie wilt moet je die NIET gebruiken!
 2. Download hier mijn naar het Nederlands vertaalde “iwphone-by-contentrobot” thema. Pak deze uit en opslaan op je computer.
 3. Zoek het bestand “iwphone.php” in de “iwphone-wordpress-plugin-and-theme” map die je hebt gedownload van ContentRobot.com en upload deze naar je wp-content/plugins/ map.
 4. Upload de map “iwphone-by-contentrobot” (thema) die je bij stap 2 hebt gedownload (mijn vertaalde versie dus) naar je wp-content/themes/ map.
 5. Ga naar je WordPress administratie gedeelte, kies “Plugins” en activeer de plugin genaamd “iWPhone”. Maak het iWPhone-by-ContentRobot thema NIET je standaard thema bij “Presentatie”.
 6. 6. Start nu de Safari browser met je iPhone en als het goed is zie je een voor de iPhone geoptimaliseerde, Nederlandstalige weblog!

Belangrijk!
Deze plugin is niet door mij gemaakt! Alle credits gaan naar ContentRobot.com. Ik heb enkel het thema wat zij verschaffen vertaald naar het Nederlands! Verder geef ik ook geen support voor deze plugin en ben ik niet verantwoordelijk voor eventuele storingen in je weblog!

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
8 reacties op "iPhone plugin voor WordPress"
 • Joost de Valk zegt:
  04 jun, 2008 om 10:34

  Check ook vooral WPTouch, plugin / theme, erg simpel en mooi!

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  04 jun, 2008 om 10:37

  @Joost
  Inderdaad, die ziet er ook goed uit!

  Reageren
 • Verzekeringen zegt:
  05 jun, 2008 om 19:06

  Heb je deze plugin niet geinstalleerd voor deze website? Of gebruik je geen wordpress. Ik heb je site bekeken via de iphone, maar ik zei dezelfde layout/theme als via de laptop (met IE).

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  06 jun, 2008 om 08:57

  Heb deze inderdaad geïnstalleerd, zou toch moeten werken. Zal er nog eens naar kijken.

  Reageren
 • SEO nieuws zegt:
  10 jun, 2008 om 12:34

  Bedankt Karel! Schitterend natuurlijk :)

  Reageren
 • Hans zegt:
  25 jul, 2008 om 14:52

  Top! Ik heb ‘m erin hangen op http://www.inneractive.nl/blog

  Reageren
 • Don Carlier zegt:
  15 mrt, 2009 om 19:17

  gelijk ff geïnstalleerd, echt hartstikke handig!

  Reageren
 • Joris Iphone freak zegt:
  03 jul, 2011 om 01:47

  Geweldige plugin is dit. Ik moet voor mijn werk veel reizen dus dit is een fantastische manier om overal mijn blogs up to date te kunnen houden :-)

  Reageren

Reageren