Naar
boven

Nieuwe opmaak Google Adsense advertenties

Voor iedereen die Google Adsense op zijn of haar website toont is het vanaf nu ook mogelijk om de rand die rond de advertenties wordt vertoond ronde hoeken mee te geven in plaats van rechte hoeken.

Op de Google Adsense blog is te lezen dat Google deze nieuwe functie heeft toegevoegd. Publishers hebben vanaf nu de keuze tussen scherp, licht geronde en geronde hoeken. Deze opties zijn toegevoegd om publishers (webmasters die Adsense vertonen op hun website) nog meer keuze te geven zodat de advertenties nog beter aansluiten bij het design van de website.

Maak je in je design dus gebruik van ronde hoeken dan is dit een interessante optie!

Hieronder een voorbeeld van een advertentieblok met ronde hoeken en rechte hoeken:

 

Google adsense, ronde en rechte hoeken

 

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
2 reacties op "Nieuwe opmaak Google Adsense advertenties"
 • Sint zegt:
  05 jul, 2007 om 14:42

  Goed te zien dat men steeds met nieuwe ontwikkelingen komt.

  En nu is het afwachten of dit puur een esthetische verandering is, of dat we net als bij de vorige layoutwijziging verschillende geluiden gaan horen dat CTR’s al dan niet tijdelijk omhoog zijn gegaan.

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  06 jul, 2007 om 14:16

  Ik verwacht dat de CTR wel tijdelijk wat omhoog zal gaan, ziet er toch even wat anders uit en zal iets meer aandacht trekken als de standaard advertenties die iedereen ondertussen al wel kent…

  Reageren

Reageren