Naar
boven

Google Analytics whitepaper – exclusief voor onze nieuwsbrieflezers!

Goed nieuws! Wij lanceren (zeer) binnenkort een whitepaper over Google Analytics via onze nieuwsbrief. Omdat het Google Analytics landschap voortdurend in beweging is, hebben wij de belangrijkste updates van het afgelopen half jaar voor je verzameld. In deze praktische whitepaper met tips en uitleg krijg jij de handvatten om beter je slag te kunnen slaan met behulp van Analytics.

Schrijf je dus meteen even in:

De paper is exclusief beschikbaar voor onze nieuwsbrief lezers. Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Meld je dan nu aan via bovenstaand formulier en ontvang de paper binnenkort via onze nieuwsbrief!

De nieuwsbrief is ondertussen verstuurd, je kan je nog wel inschrijven voor de nieuwsbrief voor nieuwe whitepapers die in de toekomst gepubliceerd worden.

In deze paper helpen we je vooral om je klanten beter te leren kennen. Wat zijn hun wensen en behoeften, en hoe kun je ze hierin optimaal tegemoet komen? We leren je om je customer insights te achterhalen met behulp van Google Analytics en we leggen uit hoe je vervolgens je online business kunt optimaliseren. Kortom: met deze paper haal jij meer uit Google Analytics!

Tot slot heb ik nog een leestip voor je: een tweetal Analytics artikelen “uit de oude doos” die je zeker gelezen moet hebben:

6 Analytics rapporten artikelen waar je als webwinkelier mee aan de slag moet!

In dit artikel krijg je als webwinkelier antwoord op de vragen:

1. Hoeveel mensen bezoeken mijn website?
2. Waar komen mijn bezoekers vandaan?
3. Welke zoekwoorden gebruiken mijn bezoekers?
4. Waar zoeken ze naar op mijn website?
5. Welke producten verkopen het beste?
6. Welke doelgroep zorgt voor de meeste opbrengst?

Bekijk het artikel hier!

7 Analytics rapporten voor jouw volgende online marketing campagne!

In dit artikel bespreek ik 7 rapporten waarmee jij jouw volgende online marketing campagne vorm kunt geven.

1: Best converterende verkeersbronnen
2: Best converterende bestemmingspagina
3: Best bezochte bestemmingspagina
4: Top 3 keywords verantwoordelijk voor meeste conversies
5: Man / vrouw conversieratio
6: Best converterende leeftijdsgroep onder bezoekers
7: Dagen tot conversie

Bekijk het artikel hier!

Heb jij vragen over Google Analytics en wil jij graag meer uitleg over een bepaald onderwerp? Laat het ons dan weten in de reacties en wie weet gebruiken wij het als inspiratie voor een volgend Analytics artikel!

Daadwerkelijk meer informatie uit Google Analytics halen? Download nu gratis 5 gepersonaliseerde Google Analytics rapporten!

Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Lianne Soer
Lianne is Manager van de KG Academy en is medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de online marketing cursussen. Daarnaast heeft ze i.s.m. Karel de cursus "Google Analytics" ontwikkeld.
Wees de eerste die reageert!

Reageren