Naar
boven

Domeinnaam nog vrij?

Domeinnaam nog vrijEr is weer een nieuwe tool toegevoegd aan de internet marketing tools pagina. Met de “domeinnaam nog vrij” tool kan worden gekeken of dat een bepaalde domeinnaam nog vrij is. Wanneer de domeinnaam niet meer vrij is kan worden gekeken wie de huidige eigenaar is (WhoIs informatie).

De tool vind je via de volgende link: Domeinnaam nog vrij? Heb je nog meer suggesties voor interessante tools stuur me dan even een mailtje!

 

 

 

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
6 reacties op "Domeinnaam nog vrij?"
 • Daan zegt:
  05 jun, 2007 om 16:22

  Mwaah… om dat nou een superoriginele of ingewikkelde tool te noemen… als ik het vergelijk met de rest van je site vind ik het nogal matig

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  05 jun, 2007 om 16:48

  Ik kan me ook niet herinneren dat ik ergens heb geschreven dat het een super tool was…

  Reageren
 • Wilco zegt:
  05 jun, 2007 om 17:27

  Karel, karel, voel je meteen niet zo aangevallen :)

  Daarnaast heb ik aan “Te veel aanvragen, maar waarschijnlijk niet vrij” natuurlijk weinig. Als SIDN deelnemer kun je ontheffing voor een IP-adres aanvragen, zodat je vaker (maar nog niet onbeperkt) .nl-namen kunt checken :)

  Verder zou ik er – als ik jou was – meteen een “registreer nu!”-button bij maken als het domein vrij is, uiteraard gekoppeld aan een affiliate hier of daar. Verdien je er ook nog wat aan!

  Reageren
 • Daan zegt:
  05 jun, 2007 om 19:13

  “Ik kan me ook niet herinneren dat ik ergens heb geschreven dat het een super tool was…” Ik ook niet, en ik heb nooit (letterlijk) het tegendeel beweert :o) . Maar het was niet als “aanval” op jouw site bedoeld… Integendeel, ik vind je site juist heel goed, alleen vind ik, vergeleken met de rest van je site, deze tool niet echt zo’n hoog niveau hebben.

  Reageren
 • Daan Wentink zegt:
  05 jun, 2007 om 19:14

  Dat is dus een andere Daan, dan ik.
  Aardig tooltje, maar niet echt handig. Zeker niet omdat je bij sommige extensies een limiet hebt, waardoor je alsnog niet weet of een domein vrij is. Geef mij maar http://www.transip.nl, dan kun je je domein meteen registreren.

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  05 jun, 2007 om 19:27

  Hoe een simpele post als deze toch zo’n discussie kan worden, heerlijk! Ik ben blij dat er mensen als jullie reageren. Zo weet ik tenminste dat mijn blog gelezen wordt en dat het blijkbaar de moeite waard is om te reageren ;-) Dank daarvoor jongens!

  Over de tool:

  Helaas zit er inderdaad een beperking op het aantal verzoeken, 15 om precies te zijn. Ik dacht eerst dat het 15 per ipadres van de bezoekers zou zijn (daar had ik op gehoopt) maar zat er langs, het is 15x het ipadres van mijn server…

  Weet misschien iemand een tool die ik kan intergreren en die onbeperkt kan checken en direct een affilliatelink bevat? Ik neem aan dat hostingbedrijven toch wel een dergelijke tool beschikbaar hebben maar heb er helaas nog geen kunnen vinden…

  Reageren

Reageren