Naar
boven

Zakelijk adverteren op Marktplaats? Doen!

Admarkt MarktplaatsEen hele poos geleden schreef ik hier al als één van de eersten over zakelijk adverteren op Marktplaats. Deze dienst heet Admarkt. Na veel testen ben ik tot de conclusie gekomen dat zakelijk adverteren op Marktplaats bijzonder effectief kan zijn.

Mijn bedrijf, Yargon, biedt deze dienst vanaf nu ook aan voor onze klanten. Voor meer informatie over deze dienst en over Admarkt kijk je op deze pagina.

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
8 reacties op "Zakelijk adverteren op Marktplaats? Doen!"
 • Michel zegt:
  06 nov, 2008 om 12:12

  Het zou leuk zijn als je iets kon delen van de ervaringen die je hebt opgedaan bij het testen….

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  06 nov, 2008 om 12:30

  @Michel
  Ik ben nog bezig om een aantal praktijkcases uit te werken.

  @Chris
  Het artikel wat je hebt geschreven is niet helemaal waar. Ten eerste betaal je bij Admarkt veel (en dan bedoel ik echt veel) minder dan bij Adwords per klik. Ten tweede is het zo dat er bij de advertentie ook een rechtstreekse URL komt te staan. Dus in de topadvertentie. Mensen kunnen dus ook gelijk doorklikken naar je website.

  Tenslotte vind ik het wel eerlijk dat je in het artikel aangeeft dat je dit van iemand hebt gehoord die nog geen gebruik maakt van Admarkt. Dat geeft in mijn ogen aan dat het een artikel is gebaseerd op je eigen gevoel, niet op feiten.

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  06 nov, 2008 om 12:31

  @Chris
  Zie nu trouwens ook dat het een artikel is van afgelopen juni… Er is in de tussentijd dus wel wat veranderd bij Admarkt ;-)

  Reageren
 • Chris zegt:
  06 nov, 2008 om 12:24

  Hey Karel,

  Ter toevoeging onze mening over admarkt vs adwords.
  http://www.solc.nl/internet-nieuws/admarkt-verliest-van-adwords

  Reageren
 • Chris zegt:
  06 nov, 2008 om 13:58

  @Karel, het artikel is inderdaad van juni dus ik zal het aanpassen. Inmiddels hebben we zelf ook ruime ervaring met admarkt voor onszelf en ook voor onze klanten dus ik was iets te vroeg met het posten van een reactie en zal het even aanpassen ;)

  Reageren
 • Tom Broekhoven zegt:
  06 nov, 2008 om 15:02

  Admarkt is zeker een mooie aanvulling of alternatief voor Adwords. De prijzen zijn indd. veel lager dan bij Adwords. Daarnaast is het percentage verkeer dat Marktplaats oplevert vaak een stuk relevanter dan iemand die zomaar op een advertentie in Google heeft geklikt.

  Reageren
 • Thijs zegt:
  06 nov, 2008 om 22:28

  Ga me hier zeker eens in verdiepen, kan me voorstellen dat het verkeer gerichter en misschien van hogere kwaliteit is.

  Op marktplaats zoeken mensen misschien ook met een koop-gerichtere instelling wat de kans op conversie misschien hoger maakt?

  Reageren
 • Mitch zegt:
  06 nov, 2008 om 23:38

  De kopers op marktplaats zijn koopjesjagers, als je deze mensen niet tevreden kunt maken op je website/shop zijn ze snel weer vertrokken. Met andere woorden, heb je goedkope producten/diensten, ben je prijsvechter dan kan admarkt zeker wel leuk zijn. Anders is het een beetje weggegooid is mijn mening. (En zijn ook mijn resultaten)

  Reageren

Reageren