Naar
boven

Facebook komt met videogesprekken

Het was eventjes stil geweest rond Facebook en alle aandacht ging naar het nieuwe sociale netwerk van Google(+). Maar Facebook zou met iets nieuws komen en dat hebben ze ook gedaan. De chatfunctie wordt uitgebreid met videogesprekken. Een mooie aanvulling maar geen verrassing. Sinds de overname van Skype door Microsoft was de integratie van een aantal Skype functionaliteiten niet meer veraf.

Om al gebruik te maken van deze dienst kan je deze pagina gaan.

Mark Zuckerberg zegt dat ze de laatste 6 maanden hard aan het werk zijn geweest en dat we nog een reeks nieuwe producten in de komende tijd mogen gaan verwachten. Ook hebben ze de kaap van 750.000.000 gebruiker bereikt maar dit is al geen groot nieuws meer. Een leuk feitje is dat Mark ook een Google+ account heeft en tot nu toe de meeste vrienden.

De branding van Skype

Voor de branding van Skype is dit natuurlijk geweldig. Het gebruik van deze dienst begon zich steeds verder uit te breiden naar de mainstream gebruiker en dit zal nu waarschijnlijk een explosieve groei kennen. Skype was al geïnstalleerd op miljoenen computers in de wereld maar dankzij de Facebook integratie kunnen meer dan 700 miljoen mensen hier gebruik van maken via een simpele druk op de knop.

Onze hulp nodig met Facebook?

Bekijk onze cursusLaat ons helpen!

Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Dominique Meijnen
Wees de eerste die reageert!

Reageren