Naar
boven

Karelgeenen.nl is te gast op het unieke Friends of Search event!

Donderdag 20 februari wordt in Amsterdam het unieke en internationale evenement Friends of Search georganiseerd. Op deze dag verzamelen top sprekers uit binnen- en buitenland zich om te vertellen over de laatste trends in online marketing. Ook wij zijn aanwezig op dit evenement om bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen in de online wereld.

search-event

Het evenement en programma zijn volledig afgestemd op Search, oftewel het Zoeknetwerk, en de gebruikers hiervan. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een doelgroep die via meerdere schermen zoekt? En gepersonaliseerde campagnes, werken die eigenlijk wel?

Wij merken dat vrijwel iedere nieuwe adverteerder start met search campagnes en dat hier ook het grootste deel van het marketingbudget naartoe gaat. Aan de hand van de presentaties deze dag hopen we inspiratie op te doen voor een reeks nieuwe, praktische artikelen.

De onderwerpen binnen SEA en SEO zijn breed vertegenwoordigd. We worden bijgepraat over o.a. AdWords en Bing, WordPress en content marketing.

Daarnaast komen een aantal interessante best practices aan bod. Enkele (keynote) sprekers zijn Marcus Tandler, Barry Adams en Dixon Jones. Ook zullen er namens Google sprekers aanwezig zijn!

Na afloop van het evenement praten we je natuurlijk bij via Karelgeenen.nl. Je vindt op onze blog dan een uitgebreid verslag van de dag, met daarin uiteraard een aantal praktische tips ;-).

Meer weten? Kijk op www.friendsofsearch.nl voor meer info!

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
Wees de eerste die reageert!

Reageren