Naar
boven

Oprichters van Youtube verkopen Google aandelen

YoutubeBloomberg schrijft dat de oprichters van Youtube, Chad Hurley en Steve Chan, aangegeven te hebben 3,23 miljoen in Google aandelen te verkopen.

Hurley en Chan, die in februari 2005 Youtube hebben opgericht, verkopen ieder aandelen ter waarde van $326 miljoen.

Wat zegt dit over de toekomst van Youtube? Je kunt ze natuurlijk niet verwijten dat ze willen cashen maar het getuigt van weinig vertrouwen in het bedrijf”¦

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
2 reacties op "Oprichters van Youtube verkopen Google aandelen"
 • Wok Fusion zegt:
  08 feb, 2007 om 08:53

  In hun plaats zou ik hetzelfde doen. De 2bedrijven Google en You Tube zitten volgens mij aan een punt waar het nog beter kan presteren maar het kan evengoed bergaf gaan. Of dit te maken heeft met het vertrouwen in het bedrijf is daarmee niet zeker. Misschien hebben ze wel een nieuw project in gedachten of willen ze een andere wending geven aan hun leven. De toekomst zal dit wel uitwijzen.

  Reageren
 • Bram zegt:
  08 feb, 2007 om 19:17

  verkopen ze nou 3.23 miljoen aandelen? Of verkopen ze 3.23 miljoen dollar aan aandelen (Beetje weinig van de 326 miljoen die ze hebben…)

  Reageren

Reageren