Naar
boven

Vacature bij Yargon: SEA Campagnemanager


Ben jij een gedreven internet marketeer met passie voor SEA en weet jij klanten op overtuigende wijze te adviseren? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou en kan je bij ons aan de slag als SEA Campagnemanager (fulltime, m/v). Wij werken vanuit ons prachtige kantoor in Lochem, vlakbij Deventer en Zutphen.

Functieomschrijving

Als SEA Campagnemanager ben je verantwoordelijk voor de strategie en uitvoering van advertentiecampagnes in Google, Bing, Yahoo, Facebook en Marktplaats. Je werkt voor klanten uit wijd uiteenlopende branches, zowel in B2C- als B2B-markten. Voordat je met een klant in gesprek gaat heb jij al een grondige analyse gemaakt van het bedrijf, de markt en de beschikbare webstatistieken. De doelstelling van de klant staat altijd centraal en vormt jouw uitgangspunt bij het uitstippelen van een passende SEA strategie waarbij de klant maximaal rendement haalt uit het beschikbare marketingbudget.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het opzetten, beheren en optimaliseren van advertentie campagnes;
 • Resultaten monitoren en continu blijven optimaliseren naar het doel van de klant;
 • Het analyseren van webstatistieken in Google Analytics ten behoeve van de optimalisatie;
 • Het pro-actief adviseren van klanten over website usability en het verbeteren van landingspagina’s voor betere conversie resultaten;
 • Je rapporteert de klant op structurele basis over de behaalde resultaten;
 • Je fungeert richting de klant als sparringpartner op het brede gebied van online marketing;
 • Het schrijven van blog artikelen.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een klantgericht en communicatief sterk persoon. Iemand die leergierig en pro-actief is en beschikt over de nodige dosis creativiteit. Je moet zelfstandig, gestructureerd en accuraat kunnen werken. Je komt te werken in een wereld die soms hectisch is en snel kan gaan, hier moet je flexibel mee om kunnen gaan. Uiteraard moet je beschikken over een sterk analytisch vermogen en een sterke affiniteit hebben met online marketing.

Functievereisten

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur opleiding in een marketing- of commerciële richting;
 • Accreditatie “Google AdWords certified”;
 • Aantoonbare ervaring met Google AdWords;
 • Accreditatie “Bing Ads certified” is een pre;
 • Kennis van Google Analytics;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende baan binnen de dynamische wereld van internet marketing. Je komt te werken in een jong en ambitieus team van internet marketeers. Yargon is een groeiende organisatie waar ondernemerschap en jouw inbreng op prijs worden gesteld. Binnen Yargon heerst een fijne en informele werksfeer. Campagnemanagers binnen Yargon hebben een hoge mate van eigen verantwoordelijk voor hun eigen klantportfolio, maar natuurlijk staat er een team van ervaren specialisten klaar om je te helpen doelstellingen te behalen. We vinden persoonlijke groei belangrijk en bieden uiteraard een marktconform salaris.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ben jij enthousiast over de functie? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar vacature@yargon.nl t.a.v. Ronald Cuperus.

Meer informatie? Bel gerust: 0575-200 290

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
Reacties staan uit.