Naar
boven

eBay start met social platform Neighborhoods

Ebay start social platformeBay wil een community bouwen rond de veilingsite en komt met eBay Neighborhoods. Wat zijn dat, Neighborhoods?

Het is eigenlijk niks meer als een digitale plek waar gelijkgestemde samen kunnen komen. Fans van bijvoorbeeld een artiest, product of een voetbalteam kunnen een Neighborhoods aanvragen.

De Neighborhood zelf bestaat uit een forum. Verder kunnen er afbeeldingen geüpload worden waarop gestemd kan worden. Uiteraard staan er ook de verschillende veilingen gerelateerd aan het onderwerp van de Neighborhoods.

Een leuk idee van eBay en ik verwacht dat het wel goed zal lopen. Toch denk ik dat Myspace en Hyves geen schrik hoeven te hebben”¦

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
1 reactie op "eBay start met social platform Neighborhoods"
  • Sint zegt:
    11 okt, 2007 om 09:54

    Slim om thema’s te gebruiken om veilingen te ontsluiten. Ik denk dat je hiermee makkelijker bezoekers aan je bindt dan met een simpele universele categorie-indeling. Maar het voornaamste doel is natuurlijk gekoppeld aan de bestaande functies van eBay en het gaat inderdaad geen vervanger worden van de meer algemene social networks.

    Reageren

Reageren