Naar
boven

Google test nieuwe Adsense-interface

Google voert momenteel een beta-test uit voor een beter en stijlvoller ontwerp van het het Google Adsense account management. De nieuwe interface zal de taak van het beheren van de Adsense accounts makkelijker en minder bedreigend maken.

Uit de steekproef, welke Google met een screenshot heeft aangegeven, lijkt de nieuwe interface inderdaad beter dan de huidige. Het ziet er minder rommelig uit, de links naar de informatie zijn veel strakker aangegeven. Deze nieuwe interface geeft ook gedetailleerde rapporten waarmee u dagelijks statistieken kunt bekijken in mooi grafisch formaat.

performancegraphs

Ook het advertentie controle gedeelte wordt steviger gemaakt met meer opties voor beheer van advertenties. Met een heldere interface die het makkelijker zal maken advertenties te herzien. Gemeenschappelijke taken in deze nieuwe Adsense interface zijn vereenvoudigd en kunt u hier terug zien op individuele rekeningen. In de berichten inbox ontvangt u bij deze nieuwe interface ook tips en waarschuwingen voor iedere pagina van uw AdSense account. Het ziet er naar uit dat dit een absolute verbetering en vernieuwing zal worden ten opzichte van het nogal ouwelijk AdSense interface. 

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Babette Soffer
Babette is eigenaresse van Promopostings. Een bedrijf dat zich richt op internet marketing en viral marketing.
5 reacties op "Google test nieuwe Adsense-interface"
 • Fons Walleyn zegt:
  10 nov, 2009 om 11:17

  Eerlijk gezegd, dit werd echt wel hoog tijd…

  Reageren
 • Andre rieu tickets bestellen zegt:
  10 nov, 2009 om 11:14

  Het ziet er een stuk beter uit nu, zoals het zou moeten zijn met zo’n groot en belangrijk programma als Adsense.

  Reageren
 • Jacob Ras (Piano Musician) zegt:
  10 nov, 2009 om 14:25

  Had er al eerder van gehoord, o.a. via Twitter :)

  Vind het een hele verbetering, je kunt de screenshot hier op volledige grootte bekijken: https://farm3.static.flickr.com/2595/4078492236_61184b3146_o.png .

  Overigens hebben ze de getallen vervaagd, maar boven staan nog de inkomsten van de huidige dag. De rest kun je dus gewoon bepalen…

  Reageren
 • Sint Smeding zegt:
  10 nov, 2009 om 14:52

  Er zijn de afgelopen jaren flink wat functies toegevoegd aan AdSense dus een nieuwe interface is meer dan welkom!

  Ik vind het alleen jammer dat het bij Google vaak ontbreekt aan eenheid binnen applicaties. Zo zie ik in de screenshot grafieken, tabellen en een deelnavigatie die weer totaal anders zijn opgezet dan bijvoorbeeld in Analytics en Adwords. Waarom niet de werking en het uiterlijk van vergelijkbare functies hergebruiken? Of zouden we de vormgeving van de zaken die ik net noemde binnenkort ook terugzien in AdWords en Analytics?

  Reageren
 • Carnaval in Nederland zegt:
  10 nov, 2009 om 15:31

  Ik ben zeer benieuwd. Een update was zeker wel weer eens nodig.

  Reageren

Reageren