Naar
boven

Google komt met handige nieuws item tool

Google heeft het makkelijker gemaakt om actuele nieuwsberichten te volgen uit Google nieuws op basis van uw eigen zoekwoorden. Voor het maken van deze aangepaste nieuws sectie gaat u naar uw Google Nieuws Startpagina, Klik op “Add a Section”, hier kunt u de huidige secties van Google toevoegen. Maar u kunt ook een sectie op maat maken door middel van de “Create a Custom Section”.

Hier kunt de nieuwsberichten filteren op basis van specifieke zoektermen, geografisch gebied en bronlocaties. U heeft hier de optie om de gepubliceerde sectie openbaar te maken zodat ook andere gebruikers deze kunnen zien.

Als u klaar bent met aanmaken van de nieuwssectie klikt u op “Create” en gaat u terug naar de Google Nieuws Startpagina. Hier ziet u dan de nieuws sectie die u zojuist heeft aangemaakt, samen met de standaard nieuws afdelingen van Google.

De functie is momenteel alleen nog maar beschikbaar in de edities Australië, Canada, India, Ierland, Nieuw-Zeeland, VS en VN. Als u op andere manier toezicht wilt op actueel nieuws kunt u wel gebruik maken van Google News Alert met e-mail. U krijgt dan hetzelfde, hoewel het surfen op de nieuwspagina van Google zelf weldegelijk verleidelijker is dan het via G-mail ontvangen.

Via: Google Blog

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Babette Soffer
Babette is eigenaresse van Promopostings. Een bedrijf dat zich richt op internet marketing en viral marketing.
Wees de eerste die reageert!

Reageren