Naar
boven

Project ePlay Evo, Hype of toekomst?

Ik kom de laatste tijd steeds meer tegen over ePlay van Evo. ePlay is volgens de oprichters de toekomst van internet. ePlay combineert verschillende online businessmodellen. Als grootste markt neemt het de online games.

Volgens Alex Burmaster, Europees internet analist, groeit de online game markt 4x sneller dan het internet. Deze markt is op dit moment $164 USD  per seconde waard en naar verwachting groeit dit de komende drie jaar door naar $412 USD per seconde”¦

Wat ePlay doet is het ervoor zorgen dat jij een deel van die $412 USD kunt claimen en dus geld kunt verdienen aan deze markt.

Voor meer informatie en om in te schrijven kun je hier kijken: ePlay website (aff.). Ik heb geleerd dat dergelijke dingen vaak niet werken, toch heb ik me ingeschreven. Het is gratis, je weet maar nooit en je wordt er nooit stommer van! Ik heb trouwens ook even een video van de oprichters geplaatst:

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
Wees de eerste die reageert!

Reageren