Naar
boven

Adverteren met Linki?

Linki, betrouwbaar?Sinds maandag ben ik aan het testen of dat adverteren via Linki iets oplevert. Dit is wat Linki over zichzelf zegt:

Linki is uw persoonlijke online topmarketeer en helpt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week aan nieuwe klanten. Met Linki wordt adverteren ‘slim adverteren’. Linki bereikt dagelijks honderdduizenden potentiële klanten en dus ook de uwe. Met Linki is het altijd raak!

Een duidelijk statement dat mij wel aanspreekt. Ik ben daar dus ook een advertentiecampagne gestart afgelopen maandag voor mijn nieuwe boek. Kosten: 139 euro voor één maand adverteren.

Linki bestaat uit een netwerk van websites die bijna allemaal van Linki zelf zijn. Op dit moment hebben ze zeer veel websites wat ze dus ook tot een groot netwerk maakt.

Ik ben erg benieuwd of dat adverteren met Linki iets gaat opleveren!

Update adverteren met Linki:

De resultaten van het adverteren op Linki zijn mij niet heel erg tegengevallen. Je kunt het vergelijken met adverteren op een bannernetwerk, wat Linki in principe ook is. Wel had ik er waarschijnlijk meer uit kunnen halen als ik ook had getest met verschillende banners, zoals Linki zelf ook al aangaf…

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
Reacties staan uit.