INFOGRAPHIC – 200 ranking factoren van Google

door | 12 juni 2013 | Zoekmachine Optimalisatie

Het onderhouden van de SEO voor je website is een continu proces. Bij iedere update van Google wordt dat proces op de proef gesteld. Want terugvallen in de zoekresultaten wil niemand!

Onlangs is de Google update Penguin 2.0 uitgerold welke vooral is gericht op het aanpakken van spam.

Gelukkig zijn er een groot aantal factoren die constant blijven met betrekking tot de ranking van websites in Google. Deze factoren zullen niet snel wijzigen en een overzicht hiervan maakt het een stukje makkelijker om te bevatten.

Dat is precies wat ze gedacht moeten hebben bij Backlinko en Single Grain. Aan de hand van meer dan 100 bronnen, waaronder SEO blogs en Matt Cutts (Hoofd web spam bij Google), hebben zij 200 factoren verzameld waar Google rekening mee houdt bij de ranking van pagina’s in de zoekresultaten.


Misschien is het een beetje veel informatie in één keer, maar de infographic is zeker de moeite waard om mee aan de slag te gaan. Al is het maar om bekend te raken met factoren die van belang zijn voor je website. Of stuur hem door aan jouw webmaster ;-).
200 ranking factoren Google

Nader kennismaken?

Wil je graag meer informatie over onze dienstverlening en weten wat wij voor jouw showroom kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op. Bellen mag uiteraard ook: 085 208 21 00.

9 + 4 =

Klantervaringen

“De grootste klik met KGOM is de passie waarmee zij werken”

Hellen Eekhof – Flagstone Company