Naar
boven

Mijn eerste internet marketing podcast!

Hoera! Om mee te gaan met de trends van het internet heb ik besloten om te gaan podcasten. Klik op de volgende link om mijn eerste podcast te beluisteren.

Internet marketing podcast

Als informatie heb ik de artikels gebruikt die ik afgelopen week heb geschreven. Zo hoef je dus niet meer alles te lezen maar kun je lekker luisteren naar wat ik te vertellen heb over internet marketing en zoekmachine marketing!

Volgens wikipedia is podcasting:

De term podcasting is een samentrekking van iPod, de draagbare MP3-speler van Apple, en ‘broadcasting’ (Engels voor uitzenden). Hoewel de technologie niet alleen bruikbaar is met de iPod, was het succes ervan een belangrijke stap in de ontwikkeling van podcasting.

Podcasting staat, in de meest strikte zin, voor een systeem waarin podcasters audiobestanden (MP3) met discussies, radioshows, muziekprogramma’s enzovoort beschikbaar stellen via internet, en tevens een news feed in RSS-formaat creëren, die een verwijzing bevat naar de MP3-bestanden en automatisch verwerkt kan worden door podcast-aggregators of podcatchers. Deze laatste downloaden die audiobestanden dan automatisch en kopiëren ze onmiddellijk naar een mp3-speler of melden aan de gebruiker dat hij ze op de pc kan beluisteren.

In de breedste zin staat podcasting voor het verspreiden van digitale bestanden die door speciale programma’s afgehaald worden om ze later te gebruiken. Dus dit kan audio zijn (MP3, Windows Media, Real Media), video (MPEG, DivX, QuickTime enzovoort) of software.

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
2 reacties op "Mijn eerste internet marketing podcast!"
 • Fred Zelders zegt:
  18 dec, 2006 om 20:01

  Karel,

  Gefeliciteerd met je podcast!

  Reageren
 • Pieter zegt:
  19 dec, 2006 om 14:07

  He Karel,

  Leuke podcast! Heb hem met veel plezier beluisterd. Hoop dat je dit elke week gaat doen.

  Groeten,

  Pieter

  Reageren

Reageren