Naar
boven

Next internet millionaire, eerste online competitive reality show

Next internet millionaireJe kent ze vast wel, de zogenaamde competitive reality shows zoals “Mijn tent is top”, “Herman zoekt chef”, “De Gouden Kooi” en “Trumps troonopvolger”. Reality shows waar iets mee te verdienen valt… Vanaf donderdag 16 augustus zal er ook een nieuwe reality show te zien zijn: ”Next internet millionaire”.

Deze reality show is echter anders dan anderen, hij zal namelijk niet op de televisie te zien zijn maar online, via de pc.

De bedenker en producent van deze reality show is Joel Comm. Joel claimt de eerste internet miljonair ter wereld te zijn en kwam op het idee om een reality show te maken over internet marketing. De prijs? 25.000 dollar en een joint venture met Joel Comm.

Tijdens de opnames van The NIM krijgen de 6 vrouwen en 6 mannen, die gekozen zijn uit een 300-tal inzendingen, de kans om te leren van gerespecteerde internet marketeers. Namen als Mark Joyner, Armand Morin en Marlon Sanders hebben een aantal uren per dag besteed aan de deelnemers en ze alles geleerd over branding, online video, e-commerce, copywriting, social netwerk sites en virale marketing.

De uiteindelijke winnaar zal degene zijn die aan het einde van de rit alle opdrachten goed heeft uitgevoerd, elke week valt er namelijk een deelnemer af.

Kijk hieronder naar de trailer van The Next Internet Millionaire:

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
5 reacties op "Next internet millionaire, eerste online competitive reality show"
 • AffiliateMeester zegt:
  15 aug, 2007 om 17:38

  Met 25k prijzengeld ben je nog een heel eind verwijderd van het miljoen ;-) Voor die 25k heeft JoelComm dan wel leuk inzicht in diverse (nieuwe?) ideeen aangeleverd door de (afgevallen) deelnemers.

  Reageren
 • Herman Meus zegt:
  17 aug, 2007 om 16:21

  Joel Comm zal het waarschijnlijk zo aan pakken dat de deelnemers allemaal samen een VEELVOUD van die 25k voor hem verdiend zullen hebben..

  E-books; software,whatever..verkopen online.
  Is verder ook nog eens een goede promotiestunt want dit verhoogt zijn naambekendheid en positioneert hem als dé MARKETING-GURU

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  17 aug, 2007 om 16:22

  @Herman

  Dat ben ik helemaal met je eens! Het is een goede marketingstunt.

  Reageren
 • Marc zegt:
  18 aug, 2007 om 12:57

  inderdaad slim gezien van die vent, awel hij er een pak uit gaat verdienen, zullen de deelnemers er ook veel aan hebben geleert he! zal ook best wel intressant zijn om te volgen dan …

  Reageren
 • Mariska Berghuis zegt:
  22 aug, 2007 om 15:11

  27 augustus gaat de eerste Nederlandse online competive reality show van start!
  Namelijk Expeditie Gezond: 8 deelnemers, 8 weken, 8 opdrachten.

  (er staat nu nog een kandidaten wervingspagina, 27 augustus gaat de echte site live!)

  Reageren

Reageren