Naar
boven

Hoe Google laat zien wat mannen en vrouwen willen

Uit onderzoek is gebleken dat er grote verschillen zijn tussen mannen en vrouwen als het neerkomt op zoek opdrachten in Google. Waar is onderzocht naar wat mannen en vrouwen willen weten over relaties.

De vrouwen blijken vooral te zoeken naar hoe ze hun man kunnen bewegen hen ten huwelijk te vragen, vrouwen willen ook weten hoe ze kunnen zorgen dat hun man meer tijd met ze doorbrengt, hoe ze kunnen zorgen dat hun mannen van ze houden en hoe ze romantischer kunnen worden en beter ruiken.

Mannen, aan de andere kant zijn meer opzoek naar hoe ze vrouwen kunnen bewegen tot sex, hoe ze vrouwen kunnen vertellen dat ze moeten afvallen en ook hoe ze het vertrouwen van hun vrouw kunnen winnen. Scheren en vergeven zijn ook belangrijke zoekwoorden voor de mannen.

Het onderzoek is zelfs nog dieper gegaan. Waaruit bijvoorbeeld bleek dat mannen ook zoeken naar hoe ze kunnen zorgen dat hun vrouw weer van ze zal houden, maar de volgende meest gebruikte zoekopdracht is hoe ze hun vrouwen kunnen overhalen om te gaan ` Swingen` . Daarna bleven gewichtverlies en scheren meest populair voor de mannen.

Ook voor de vrouwen bleek de zoekterm hoe kan ik zorgen dat mijn man weer van mij zal houden meest populair. Blijkbaar vinden mannen en vrouwen het dus beide wel belangrijkst van elkaar te houden. Ze blijken alleen geen idee te hebben hoe dit te bereiken. Bij de vrouwen werd dit gevolgd door hoe ze kunnen zorgen dat hun man aanhankelijker wordt. Voor hen bleek ook belangrijk hoe ze kunnen zorgen dat hun man meer helpt in huis.

Toch denk ik uit dat uit dit onderzoek blijkt dat mannen misschien van Mars komen en vrouwen van Venus, maar dat er nog wel hoop is.

Bekijk het onderzoek: http://www.predictablyirrational.com/?p=704

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Babette Soffer
Babette is eigenaresse van Promopostings. Een bedrijf dat zich richt op internet marketing en viral marketing.
4 reacties op "Hoe Google laat zien wat mannen en vrouwen willen"
 • Dries Bultynck zegt:
  16 jan, 2010 om 15:42

  Grappig. Moet je trouwens een testen met Google Suggest.
  voorbeeld: mannen willen of vrouwen zoeken

  altijd grappige maar soms ook to-the-point combinaties. Toch straf spul die Google Suggest.

  Reageren
 • Danny Verhoeven zegt:
  18 jan, 2010 om 08:59

  LOL. Hoe mannen beter ruiken. Door ze een bad te laten nemen?

  Reageren
 • Gerrit Hopster zegt:
  18 jan, 2010 om 16:28

  Funny artikel!

  Reageren

Reageren