Naar
boven

Internet marketing linktips week 46

Omdat ik vaak interessante websites tegenkom heb ik besloten een nieuwe rubriek in het leven te roepen, de zogenaamde internet marketing linktips. Elke week zal ik een aantal handige links geven naar interessante tools en/of artikelen.

HTML scrambler
Met deze generator kun je je html “versleutelen” ! Het kan in sommige gevallen interessant zijn om je broncode te beschermen. Zo voorkom je illegale kopieën en maak je het de concurrenten een stuk moeilijker om te achterhalen hoe je website werkt. Zorg er wel voor dat je altijd een back-up van de originele code hebt !

Camtasia video’s maken
Wie al wat langer op mijn website komt heeft vast wel eens gezien dat ik af en toe ook video’s maak. De software die ik hiervoor gebruik is afkomstig van Camtasia. Zeer handige software voor iedereen die ook dergelijke screencasts oftewel schermvideo’s wil maken”¦

SEOchat.com
Een website waar ik regelmatig te vinden ben. SEOchat gaat over zoekmachines optimalisatie en internet marketing. Verder vind je er heel veel handige tools!

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
7 reacties op "Internet marketing linktips week 46"
 • dave zegt:
  15 nov, 2007 om 13:59

  Voor diegene die liever voor een budget recording software kiezen, Jing is gratis ( http://www.jingproject.com/) of Screenshow ( http://www.screen-capture-video.com ) heb je al voor $37. Heeft zeker niet alle functionaliteiten als camtasia (dacht dat Jing trouwens van de makers van Camtasia is) maar zeker goed voor het ”basis werk’

  Reageren
 • Website promotie zegt:
  17 nov, 2007 om 20:09

  De code van HTML is zo gemakkelijk te ontcijferen. Vaak is het gewoon ASCIIcode ofzo. Ik vraag me af of Google het leuk vindt met indexeren ….

  Reageren
 • Superbob Ruud zegt:
  19 nov, 2007 om 12:19

  http://www.jingproject.com/ wat een fantastische maar bovenalles praktisch bruikbare software. Hier kan ik iets mee. Bedankt voor je bijdrage Dave.

  Reageren
 • TTFA Hypotheek zegt:
  19 nov, 2007 om 15:12

  Interessant artikel. SEOchat.com kende ik al wel, de rest niet.

  Reageren
 • Tim Huijbers zegt:
  21 nov, 2007 om 18:52

  Altijd erg interessante links, overigens kan ik geen suggestie voor links vinden? (en ik wil de comments niet onder spammen), maar check ook eens http://www.theinternetmarketeer.nl/item/online_personal_branding_profileer_jezelf_op_internet/15/ over jezelf als merk op het internet zetten, ook daarvoor ben ik altijd benieuwd naar ongezouten meningen!

  Reageren
 • Tim Huijbers zegt:
  29 nov, 2007 om 16:13

  Camtasia wordt trouwens ook voor usability gebruikt, om op te nemen waar men op klikt etc. Dus niet alleen voor eigen filmpjes handig!

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  29 nov, 2007 om 16:19

  Nondeju Tim! Dat ik daar nog niet aan heb gedacht! Je zou inderdaad een soort van mousetracking op kunnen zetten met Camtasia!

  Daar ga ik eens even rustig over nadenken…

  Thanx voor de tip!

  Reageren

Reageren