Naar
boven

Online marketing training voor leidinggevenden

De afgelopen maanden heb ik op de achtergrond gewerkt aan het opzetten van een nieuw bedrijf, Yargon.

Omdat ik steeds vaker internet marketing gerelateerde vragen krijg merk ik dat er behoefte is aan een gedegen internet marketing opleiding.

Zo ben ik ook Henk-Jan tegen het lijf gelopen. Hij is een oude rot in het vak voor wat betreft trainingen (HR,Sales) en de combinatie was snel gemaakt.

Hij zag dat er behoefte is aan dit soort opleidingen en zodoende zijn we Yargon gestart. De eerste training is ondertussen ontwikkeld. Het is een online marketing training voor leidinggevenden.

De basistraining bestaat uit een dag opleiding en de rest van de training kan online worden gevolgd. Op deze manier kan iedereen op zijn of haar eigen tempo de training volgen.

Ben je dus leidinggevende en heb je interesse in een online marketing training neem dan een kijkje op Yargon.nl.

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
2 reacties op "Online marketing training voor leidinggevenden"
 • Michael Hos zegt:
  11 jan, 2008 om 10:50

  Ik lees sinds kort je blog met veel plezier en nieuwe initiatieven moedig ik aan. Een sarcastische blik op goed bedoelde marketing blunders, ook altijd leuk. Maar leg met dit eens uit ;-)

  Ik quote van de site van Yargon “Maakt uw bedrijf al gebruik van de mogelijkheden van online marketing?

  De kans is groot dat uw bedrijf internet nog niet ten volle benut. Yargon biedt u daarom nu de gelegenheid om gratis de mogelijkheden van internet voor uw bedrijf te bekijken. Vraag hier nu de website scan aan voor slechts 129,- euro!”

  Je biedt aan gratis de site te bekijken dus vraag nu een scan aan voor 129 euro???? Lijkt mij enigzins verwarrend voor de argeloze bezoeker. Wat is nu gratis en wat niet?

  Er zal een kern van waarheid in deze tekst zitten, maar communicatief heeft hij me nog niet overtuigd.

  Ga vooral zo door (met het blog dus ;-)

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  11 jan, 2008 om 12:32

  Je hebt helemaal gelijk Michael! De scan was namelijk eerst gratis maar we hebben dermate veel aanmeldingen gekregen dat het nu dus niet meer gratis is…

  En dat woordje gratis heb ik over het hoofd gezien… Bedankt voor de tip!

  Reageren

Reageren