Naar
boven

vZine, top of flop?

vZineVandaag ben ik benaderd door vZine. Zij vroegen mij of dat ik geïnteresseerd was in een pilot met een nieuwe dienst. Podcasts via de mobiele telefoon..

De bedoeling van dit concept is dat je een abonnement kunt nemen op de dienst en je dan dagelijks of wekelijks podcasts naar keuze in je voicemailbox kunt krijgen.

Tot 28 februari is deze dienst gratis. Tenminste voor degene die de podcast uitzend (ik dus). Eerst dacht ik dat het wel een leuk idee was. Toen ik echter iemand aan de telefoon had en zij mij vertelde dat degene die de podcast wil beluisteren wel de voicemailkosten moet betalen (jullie dus).

Vanaf dat moment ben ik afgehaakt. Waarom zouden jullie gaan betalen voor een podcast (die je dan ook nog eens over de gsm moet beluisteren) terwijl je hem gratis kunt downloaden?

Daar komt ook nog eens bij dat een abonnement ook nog eens geld gaat kosten wat het toch wel erg onaantrekkelijk maakt.

Vandaar de titel van deze post, top of flop? Naar mijn mening is dit iets teveel van het “goede”. Leuk dat de techniek er is maar is het wel nodig??

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
3 reacties op "vZine, top of flop?"
 • Microdesign zegt:
  29 apr, 2007 om 21:27

  Ik kwam dit tegen op google. maar klinkt interessant. heb je het nog gedaan?

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  30 apr, 2007 om 10:10

  Nee, zoals ik in de post al schreef bleek dat de ontvangers van deze podcast wel moesten betalen, toen ben ik afgehaakt…

  Reageren
 • Frank De Graeve zegt:
  08 jun, 2007 om 14:06

  We (enkele podcasters van techpodcasts.com) werden enkele maanden geleden ook gecontacteerd om podcasts via de telefoon te laten verdelen. Enkelen hebben zich ingetekend (o.a. ik) om het geheel te testen. Helaas (te verwachten) ondersteunen ze nog geen omzetting van ‘enhanced podcasts’ naar standaard mp3’s.

  de service is http://www.wile.biz en ze hebben een reeks gratis aanbiedingen ook.

  Reageren

Reageren