Naar
boven

Google adverteren

Wat is Google adverteren nu precies? U heeft ze vast al wel eens gezien, die kleine advertenties aan de boven- en rechterkant bij Google. Dit zijn de zogenaamde Google AdWords. Met deze advertenties kunt u dus adverteren op Google.

Google adverteren, levert dat nu iets op?
Het grote voordeel van adverteren bij Google is dat mensen gericht op zoek zijn naar uw product of dienst. Er is dus praktisch geen gerichtere manier om te adverteren dan met Google!

Even een voorbeeld van Google adverteren:

Maurice, een marketing adviseur, is op zoek naar meer klanten. Hij heeft een mooie website gemaakt met zijn diensten. Nu moet hij ervoor zorgen dat hij ook echt bezoekers op zijn website krijgt. Zijn klanten gaan vaak eerst op zoek via Google. Hij besluit daarom te adverteren op Google.

Wanneer iemand nu bijvoorbeeld zoekt op “marketingadviseur” komt zijn AdWords bovenaan te staan. Kan het nog gerichter?

Google Adverteren iets voor u?
Indien u interesse heeft in Adverteren op Google kunt u hieronder uw gegevens achterlaten of contact opnemen via onze contactpagina.

 

Adverteer jij al via Google AdWords? Download dan zeker deze gratis whitepaper!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?

Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul onderstaand formulier in:


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
Reacties staan uit.