Naar
boven

Wedstrijd: wie maakt de leukste Sprout?

Hieronder zie je mijn eerste ervaring met Sproutbuilder.com. Met deze nieuwe, gratis tool kun je eenvoudig mini-websites, mash-ups of widgets maken.

Deze bovenstaande sprout heeft me ongeveer een kwartiertje gekost, het programma wijst zichzelf. Om een goed idee te krijgen van wat Sproutbuilder is en wat je ermee kunt kun je de volgende sprout bekijken:

Persoonlijk vind ik Sproutbuilder een erg leuke tool. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos. Met Sproutbuilder kun je bijvoorbeeld een mooie promotiebanner maken voor je producten.

Ook kun je op deze manier leuke productpresentaties maken. Wel ben ik erg benieuwd naar de eerste initiatieven op dit gebied! Wie komt er met een leuke sprout voor zijn product, website of dienst?

Ik stel voor dat we er een kleine wedstrijd van te maken :-)! Mail mij even de url van je sprout (of zet de url in een reactie onderaan dit artikel) en ik plaats ze op mijn website. De leukste, meest innovatieve of grappige sprout krijgt van mij een Bol.com cadeaubon twv. 50,- euro!

Wedstrijdregelement:
Je kunt een sprout insturen tot 5 april. De dag erna zal ik een speciale stemmings pagina opzetten. Bezoekers kunnen dan tot 15 april stemmen op de leukste sprout. Let op: alleen eigengemaakte sprouts zijn toegestaan!! Wie durft?

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
9 reacties op "Wedstrijd: wie maakt de leukste Sprout?"
 • Sven zegt:
  17 mrt, 2008 om 20:42

  Leuk, ik zal eens een keer wat proberen te maken!

  Reageren
 • Lex van Dommelen zegt:
  18 mrt, 2008 om 08:47

  Geinig. Een kleine flash site in een site.

  Meestal zie je dat soort dingen op gaming websites. Bijvoorbeeld insidegamer die maken ook een kleine flash “site” die op hun voorpagina wordt weergegeven van een featured game. Alleen heb ik het gevoel dat dit veel simpeler is.

  Reageren
 • Wout zegt:
  18 mrt, 2008 om 09:31

  Is niet te indexeren neem ik aan?

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  18 mrt, 2008 om 09:52

  @Wout
  Nee, dat niet…

  Reageren
 • Lex van Dommelen zegt:
  18 mrt, 2008 om 11:05

  Leuk idee om er een wedstrijd van te maken. Ik zal zeker meedoen. Kan ik gelijk testen wat je er allemaal mee kunt. Ik wens iedereen in ieder geval succes en laat de beste winnnen!

  Reageren
 • Meer bezoekers zegt:
  25 mrt, 2008 om 07:33

  Sprout doet me denken aan de SNS Bank :)

  Het is geweldig om zulke animaties te maken, maar goed, tegenwoordig heeft het gros als Flash of Jasc Animation Maker. Daarnaast zijn er eindeloos veel programma’s (freeware), die hetzelfde kunnen.

  Of deze: http://a.viary.com

  Reageren
 • Meer bezoekers zegt:
  25 mrt, 2008 om 07:35

  Nog even een opmerking: alleen jammer dat er “Sprout” en “Share” onderstaat. Misschien komt dat goedkoop over … voor een productbanner? Het neemt overigens niet weg dat het een mooie online tool is.

  Reageren
 • Nikita Lumet zegt:
  02 apr, 2008 om 07:37

  Ik doe mee aan de wedstrijd!
  Hieronder de code en hij staat op mijn website

  Reageren
 • Nikita Lumet zegt:
  02 apr, 2008 om 07:38

  ooh, hier de directe link! Code werkt hier niet natuurlijk lol.

  http://www.nikitalumet.eu/mp3-download-beluisteren.htm

  Reageren

Reageren