Naar
boven

Een eerste kijk op de nieuwe versie van Google Analytics

Gisteren is op de Google Analytics User Conference in San Francisco de nieuwe versie van Google Analytics voorgesteld. Op dit moment wordt de nieuwe versie nog getest door een kleine groep van Analytics gebruikers (bron Blog GA) en zal in de komende maanden verder worden uitgerold. Wil je ook deel uitmaken van deze testersgroep dan kan je je daarvoor opgeven via deze link.

Op YouTube is al een video te vinden die de veranderingen in de gebruikersinterface en het navigatiemenu laten zien. Ook hebben ze minder populaire functies verwijderd en andere mogelijkheden uitgebreid.

Google Analytics was al het meest gebruikte analytics programma en met deze nieuwe versie versterkt het volgens mij alleen maar zijn positie. Hieronder een korte video:

Daadwerkelijk meer informatie uit Google Analytics halen? Download nu gratis 5 gepersonaliseerde Google Analytics rapporten!

Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Dominique Meijnen
2 reacties op "Een eerste kijk op de nieuwe versie van Google Analytics"
 • Pieter Carette zegt:
  18 mrt, 2011 om 14:23

  Heel interessant. Mijn vingers jeuken om ermee te mogen spelen.

  Reageren
 • Seo Bureau zegt:
  26 mrt, 2011 om 02:00

  Mooie interface. Op 6:55 verteld hij over de “Flat Table View of Data”. Hiermee bedoeld hij dat je b.v. data van bezoekers uit een bepaald geografisch gebied kan filteren en dit in een tabel gepresenteerd krijgt neem ik aan?

  Groetjes Wouter

  Reageren

Reageren