Naar
boven

Handige tools: Grader.com

gradercomOp het web zijn vele interessante internet marketing tools te vinden, gratis welteverstaan. Er is één ontwikkelaar die veel moeite in zijn gratis tools steekt, en dat is Grader.com. Zo hebben ze een website-tool, persbericht-tool, Twitter-tool, Facebook-tool en een personaliteits-tool.

Gratis tools zijn vaak erg minimaal. Echter Grader.com (een dienst van Hubspot Inc.)  gaat aardig ver en er is zeker interessante informatie uit te halen. De meest interessante tools bespreek ik hieronder.

Website Grader

website-graderWebsite Grader is een gratis zoekmachine optimalisatie tool die de effectiviteit van je website meet. Het geeft een uitgebreid rapport met zaken als zoekmachine optimalisatie, sociale populariteit (Digg en Del.ico.us) en andere technische factoren.

Tevens geeft Website Grader enkele basistips voor je website. Deze tool is veruit de meest interessante van Grader.com, de andere tools zijn wat oppervlakkig. Mijn advies: geef je website eens in bij Website Grader en kijk welke informatie er tevoorschijn komt, kans is groot dat er een aantal interessante tips bijstaan!

Facebook Grader

Facebook Grader gaat op zich niet heel erg diep. Het enigste wat interessant is dat hij aangeeft hoe je je Facebookpagina “beter” kunt maken. Hieronder vind je een voorbeeld van mijn Facebook adviezen:

facebook-missing

Conclusie

Grader.com heeft één zeer interessante tool ontwikkeld (Website Grader) die zeker de moeite waard is. De andere tools zijn leuk maar weinig waardevol.

Meer leren over zoekmachine optimalisatie? Klik hier voor onze gratis e-mailcursus!

Met onze hulp bovenaan in Google?

Bekijk onze cursus zoekmachine optimalisatie, onze dienst of vul onderstaand formulier in:


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
9 reacties op "Handige tools: Grader.com"
 • Webpromotie zegt:
  18 apr, 2009 om 19:19

  Bedankt, Karel! Handige tools zijn er nooit teveel. Zijn er al meer ervaringen mee?

  Reageren
 • Jens Swelson zegt:
  18 apr, 2009 om 23:12

  Wauw, bedankt voor de tip! Dit is zeker handig!

  Reageren
 • Tom - Estate zegt:
  20 apr, 2009 om 09:19

  Ik ben hem nu even aan het uitproberen en zie ook wel goede mogelijkheden. De tool ging ineens over in het frans zonder iets te veranderen …

  Reageren
 • plien zegt:
  24 apr, 2009 om 14:55

  Ten eerste gefeliciteerd met je 500ste BLOG!!! wow..

  Ik volg graag de artikelen met interessante materie. Zoals dit artikel over de Grader.

  Reageren
 • Fritz zegt:
  25 apr, 2009 om 10:28

  De website grader ziet er mooi uit. Ik vraag me wel af hoe deze Engelstalige tool je schrijfniveau beoordeelt (lagere schoolniveau, hogeschoolniveau en zo). Zijn Digg en Deli.co.us in Nederland relevant? Maar al met al een inzichtelijk rapport.

  Reageren
 • Jack zegt:
  26 apr, 2009 om 11:41

  Hoi Karel,

  Proficiat! Een super prestatie, niet alleen qua kwantiteit, maar zeker ook voor de KWALITEIT! Ik verheug me telkens weer op je nieuwsbrief, en kan er ook telkens wat mee. De info is altijd duidelijk en ook leuk gebracht. Als Yargon niets wordt (maar daar twijfel ik niet over haha) kun je nog altijd columnist worden!

  (we hadden trouwens 94 van 100, niet slecht denk ik)

  groetjes van een fan, en op naar de 1000!!

  Jack van den Born
  TopVintage.nl

  Reageren
 • PC help forum zegt:
  27 mei, 2009 om 13:39

  Grader is inderdaad een zeer handig tool, echter is er nog heel wat ruimte voor verbetering. Hij houdt bijvoorbeeld helemaal geen rekening met duplicate content. Wat toch wel een zeer belangrijk gegeven is als we het over SEO hebben.

  Reageren
 • ladidowebdesign zegt:
  25 jun, 2009 om 20:07

  super goede tools, thanks voor de tip!

  Reageren
 • Gangas.be zegt:
  21 sep, 2009 om 08:43

  Deze website grader gebruik ik enkele malen per dag. Het is echt een must! Op basis van deze bevindingen kan je veel optimalizeren.

  Reageren

Reageren