Naar
boven

Eenmalige aanbiedingen (One Time Offers)

Vandaag kwam ik ergens weer zo’n Amerikaanse aanbieding tegen. Omdat ik redelijk wat buitenlandse emaillijsten heb leek het me interessant om me in te schrijven voor dit product. Het was immers ook gratis dus geen risico.

Ik ben vaak sceptisch over dit soort producten. Dit product geeft je een code op je website waarmee je bezoekers  een eenmalige aanbieding kunt doen. Zij zien dit product dus maar 1 keer. Een goede marketing methode.

Je kunt via dit product op twee manieren geld verdienen.

 • Door de code te gebruiken en dus zelf het product toe te passen. Wat volgens de makers van dit product zeer goed werkt.

Of

 • Door het product van hun te promoten. Wanneer mensen dan upgraden van de gratis versie naar een betaalde versie krijg je daar een commissie over. (Affilliate marketing)

Ik besloot om het laatste maar eens toe te passen op mijn buitenlandse emaillijsten. En wat schetste mijn verbazing? Na 5 minuten kreeg ik de volgende mail:

Dear Karel,

Congratulations ! You’ve just made a sale for OTO GoldMine Special Package  today.

Your earning: $45.73

Keep up the excellent work !

Best regards,
OTOGoldMine.com

Mmm. Dat valt me toch wel mee! Het is blijkbaar een erg gewild product. Daarom volgt hier de link waar je jezelf gratis kunt inschrijven voor dit product. Een aanrader dus voor mensen met buitenlandse emaillijsten of mensen die zelf het “Eenmalige aanbieding systeem” toe willen passen.

-Gratis eenmalige aanbieding software-

 

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
3 reacties op "Eenmalige aanbiedingen (One Time Offers)"
 • Anouk zegt:
  22 jul, 2007 om 15:21

  Hoi
  Ik heb het gratis boek gedownload. Ik al veel e-boeken gedownload van mensen die op die internet site genoemd werden. Het zijn goede boeken. Ik kom er alleen niet zo ver mee want ze willen me steeds zo’n membership aansmeren.
  Vragen worden niet snel beantwoord.
  Verder vraag ik me af in hoevere de suggestische die in deze e-boeken worden gedaan ook toepasbaar zijn in Nederland.

  Reageren
 • Nico zegt:
  03 aug, 2007 om 13:19

  Hallo Karel,

  Het is nu een maand of tien geleden dat je je hebt aangemeld op otogoldmine.com en had direct succes. Ik sta zelf in dubio om met dit product aan de slag te gaan en ben benieuwd of je er momenteel nog steeds inkomsten uithaalt of dat het een “lucky shot” was?

  met vriendelijke groet,

  Nico

  Reageren
 • Mario Kluser zegt:
  05 dec, 2007 om 19:46

  Hoi Karel,

  Ik heb dit OTO idee toegepast in combinatie met die flaphoek. Het script dat op mijn site wordt gebruikt geeft de bezoeker een bedenktijd van 30 minuten. Hij kan tussendoor weggaan en de tijd tikt gewoon door. Mooie combinatie vind ikzelf.

  Reageren

Reageren