Naar
boven

Yargon zoekt nieuwe AdWords Campagnemanager

Yargon is als Google Certified Partner een professioneel zoekmachine marketing bureau. Ons doel is om bedrijven binnen het MKB zo breed mogelijk te ondersteunen op het gebied van internet marketing, zodat zij het maximale resultaat uit hun online aanwezigheid kunnen halen!

De dienst “Zoekmachine adverteren” maakt een sterke groei door binnen Yargon, voor de uitbreiding van ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een:

AdWords campagnemanager

Als campagnemanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van Google AdWords campagnes. Je maakt gebruik van verschillende tools om een goede campagne op te zetten, je schrijft creatieve advertentie teksten en laat banners ontwerpen, je analyseert Google Analytics statistieken en je adviseert omtrent landingspagina’s en website usability om zo tot meer relevante bezoekers en een hoger conversie percentage te komen.

Je hebt direct contact met klanten uit je eigen klantenbestand. Dit zijn klanten uit wijd uiteenlopende branches, zowel in business-to-consumer als business-to-business markten en zowel productaanbieders als dienstverleners. Dit maakt het een uitdagende en erg afwisselende functie!

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een communicatief sterke HBO’er met een passie voor internet marketing. Iemand die leergierig en pro-actief is en beschikt over de nodige dosis creativiteit. Je moet zelfstandig, gestructureerd en accuraat kunnen werken. Uiteraard moet je beschikken over sterke analytische vaardigheden.

Enthousiast?

Ben jij benieuwd naar de functievereisten en wat wij jou te bieden hebben? Bekijk dan nu de uitgebreide vacature AdWords campagnemanager op Yargon en reageer!

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
Reacties staan uit.