Naar
boven

Internet Marketing Forum

Met trots presenteer ik jullie mijn nieuwe internet marketing forum! De afgelopen week heb ik een forum overgenomen. Ik heb dit forum op een nieuw domein geplaatst en heb dit forum vanaf nu in mijn beheer. Omdat ik de complete database heb overgezet staat er al zeer veel interessante informatie op en zijn er al heel wat leden.

Ik nodig iedereen dan ook uit om eens een kijkje te nemen en liever nog lid te worden van dit forum!

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
4 reacties op "Internet Marketing Forum"
 • Andy zegt:
  06 okt, 2008 om 21:37

  Hoi, ik kan eerlijk gezegd niets anders dan goeds vertellen over wat karel allemaal prijsgeeft en ik wou hier even uitwijden over wordpress waar je voor moet je oppassen.

  Ik heb een e-book geschreven en ik maakt mijn blog bij wordpress.
  hij was helemaal klaar en toen ik bij manage posts op view wou klikken om het resultaat te bekijken drukte ik op per ongeluk op delete.

  Normaal krijg je bij zo’n optie een vraag tot bevestiging maar hier dus niet en ik was alles kwijt.
  Hou er rekening mee dus dat je niet te snel drukt zoals ik en verkeerd drukt.

  Als je kijkt http://www.proconceptmarketing.com/ kan je zien dat ik er best veel tijd in had gestoken om een goed artikel weer te geven dus dat was even werken om alles weer goed te krijgen. :P

  Reageren
 • Online Geld Verdienen zegt:
  30 okt, 2009 om 17:30

  Wat is er met dit forum gebeurd?

  Momenteel ben in zelf een soort gelijk forum aan het opzetten ( voor info zie mijn site). Was er niet genoeg animo voor?

  Gr. Ilonka

  Reageren
 • Pim zegt:
  16 jun, 2010 om 22:28

  Ik was eigelijk opzoek naar een marketing forum om mijn website http://free-templates.nl een beetje bekender bij het volk te krijgen maar het kan aan mij ligge maar het lijkt erop dat dat forum niet werkt!

  Reageren
 • Daniel zegt:
  24 feb, 2011 om 13:32

  Net als Pim was ik op zoek naar een plek waar ik succesverhalen van internet marketeers kon verzamelen. Deze verhalen wil ik gaan bundelen en publiceren op mijn blog, http://blog.infosellers.nl/. Maar bij mij doet het forum ’t ook niet!

  Reageren

Reageren