Naar
boven

Google AdWords inzetten binnen jouw online marketingstrategie?

adwords startersgids

Al sinds de begindagen ben ik persoonlijk bezig geweest met Google AdWords. Eerst ingezet als advertentiemiddel voor onze toenmalige webwinkel (alweer ruim 10 jaar geleden). Daarna voor onze klanten via ons online marketingbureau (KG Bureau).

In al die jaren ben ik er ook achter gekomen dat er behoefte is vanuit ondernemers om duidelijk te krijgen wat Google AdWords voor hen kan betekenen.

Je wordt namelijk doodgegooid met gratis vouchers van Google AdWords. Maar er is niemand die je uitlegt (helaas ook Google niet) waarom Google AdWords voor jouw bedrijf zou kunnen werken en hoe je dit op een strategische manier kunt inzetten.

Vandaar dat wij de afgelopen tijd hebben gewerkt aan een startersgids Google AdWords voor ondernemers.

Deze gids is nu voor iedereen gratis hier te downloaden…

Doe er je voordeel mee!

Adverteer jij al via Google AdWords? Download dan zeker deze gratis whitepaper!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?

Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul onderstaand formulier in:


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
1 reactie op "Google AdWords inzetten binnen jouw online marketingstrategie?"
  • Jeroen zegt:
    25 mrt, 2015 om 22:21

    Hele handige gids moet ik zeggen. Het meeste wist ik zelf al, maar voornamelijk als je Adwords moet uitleggen aan mensen die er niks van weten is het erg handig om te gebruiken. Ik weet dan namelijk nooit hoe ik het beste kan beginnen (omdat Adwords natuurlijk vrij complex is), deze startersgids is hiervoor voor mij een mooie lijdraad.

    Reageren

Reageren