Naar
boven

Top 4 internet marketing artikelen Karelgeenen.nl | aug13

Met gemiddeld 12 nieuwe artikelen per maand op Karelgeenen.nl kan het gebeuren dat je een artikel het gemist! Daarom heb ik vandaag de 4 best gelezen artikelen, verschenen in de maand augustus, voor je verzameld. De onderwerpen die aan bod komen:

  • Conversie killers die je wilt voorkomen op je website.
  • De mogelijke gevolgen van Google Panda & Google Penguin.
  • Wat kun jij leren van topondernemers?
  • Type spam waartegen Google handmatig actie onderneemt.

#1 – Infographic: 11 website conversie killers

2597 views – 2459 unieke views – gem. tijd op pagina: 09:34
Heeft jouw website last van conversie killers? Met andere woorden: fouten die ervoor zorgen dat bezoekers niet moeiteloos hun weg naar een conversie kunnen vinden? Gastblogger Frank heeft 11 veel voorkomende fouten verzameld in één infographic.

#2 – Was het Google Panda of Penguin?

2161 views – 1946 unieke views – gem. tijd op pagina: 16:35
Het verhaal van Albert leverde een boel reacties op. Het was een fraai stukje story telling, waarin een goede les m.b.t. zoekmachine optimalisatie niet ontbrak! Want kwam het door de Google Panda of Penguin update dat het organische verkeer van vriend “Roy” ineens was gehalveerd? Lees het in: “Was het Google Panda of Penguin?”.

#3 – Wat kun jij leren van topondernemers?

1087 views – 996 unieke views – gem. tijd op pagina: 06:49
Dit korte artikel met daarin de links naar alle afleveringen van het programma “Kijken in de ziel: Topondernemers” heeft een derde plek gekregen. Het programma was voor Karel een feest van herkenning en hij wilde dat graag met jullie delen. In het artikel vind je de directe links naar de verschillende afleveringen.

#4 – 7 nieuwe video’s van Google over welk type spam ze handmatig aanpakken

997 views – 888 unieke views – gem. tijd op pagina: 10:08
Regelmatig deelt Karel nieuwe video’s van het Google Webmasters YouTube kanaal. Begin augustus werd er een hele reeks korte video’s geüpload waarin (o.a.) Matt Cutts uitlegt tegen welk type spam, Google handmatig actie zal ondernemen. Tevens worden er een aantal tips gegeven die je kunt toepassen om spam tegen te gaan. Bekijk de 7 video’s in dit artikel.

Had jij alle artikelen al gelezen?

Meer leren over zoekmachine optimalisatie? Klik hier voor onze gratis e-mailcursus!

Met onze hulp bovenaan in Google?

Bekijk onze cursus zoekmachine optimalisatie, onze dienst of vul onderstaand formulier in:


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Lianne Soer
Lianne is Manager van de KG Academy en is medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de online marketing cursussen. Daarnaast heeft ze i.s.m. Karel de cursus "Google Analytics" ontwikkeld.
Wees de eerste die reageert!

Reageren