Naar
boven

Software update WordPress

Vandaag heb ik een software update uitgevoerd voor deze weblog. Het betreft de nieuwste versie van WordPress, namelijk 2.2.2. De laatste nieuwe versie van WordPress kun je overigens hier vinden.

Door de update kan het zijn dat sommige onderdelen niet meer correct werken. Ik heb zelf al getest en het lijkt er op dat alles nog werkt (oef..) Ik zou het op prijs stellen als jullie eventuele fouten die ik gemist heb even melden door hieronder een berichtje achter te laten.

Overigens is zo’n update altijd best wel spannend. Ik maak namelijk gebruik van een flink aantal WordPress plugins en deze zijn niet altijd samen te gebruiken met nieuwere WordPress versies”¦

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
3 reacties op "Software update WordPress"
 • Henri van den Hoof zegt:
  27 aug, 2007 om 09:54

  Hoi Karel, lijkt allemaal prima te werken en net als voorheen op je site. Er is overigens inmiddels ook een nieuwe versie (2.0) van de Social News NL plugin die je ook gebruikt. Lees evt. meer over de nieuwe functies en bugfixes in deze nieuwe versie.

  Reageren
 • Joost zegt:
  27 aug, 2007 om 13:50

  Ik heb enkele dagen geleden ook wat sites geÁ¼pdate. (ExpressionEngine) Meestal een kwestie van de Version Notes goed checken om te kijken wat eventueel niet zou kunnen werken. Ik geloof dat WP ook een lijst heeft van plugins waar van vaststaat dat ze werken met de nieuwste versie. Desondanks is het altijd nog spannend hoe het uitpakt.

  Reageren
 • Gert Leroy zegt:
  30 aug, 2007 om 19:09

  wat zijn de voordelen om deze update te installeren op een reeds bestaande wordpress-blog? maw waarom zou je het doen?

  Reageren

Reageren