Naar
boven

Facebook stapt met Dropbox the cloud in

Dropbox meldt helemaal enthousiast te zijn over de nieuwe samenwerking met Facebook. Met deze integratie kunnen Facebook gebruikers binnenkort hun Dropbox bestanden direct delen met contacten in Facebook groepen.

Tevens mobiel

Gebruikers van beide platformen kunnen zo snel en makkelijk documenten, foto’s en video’s delen en posten op de groepen-wall. Net zoals iedere andere post op Facebook kan daarop worden gereageerd en kan de post worden geliked. Deze nieuwe functie is tevens zichtbaar op de mobiele versies van Facebook.

Binnenkort beschikbaar

De feature wordt de komende dagen uitgerold en zal voor iedereen met een Facebook groep beschikbaar zijn. Deze samenwerking is de volgende grote stap voor Facebook na de aankoop van Instagram.

Afbeeldingen: Dropbox blog

Onze hulp nodig met Facebook?

Bekijk onze cursusLaat ons helpen!

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Lianne Soer
Lianne is Manager van de KG Academy en is medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de online marketing cursussen. Daarnaast heeft ze i.s.m. Karel de cursus "Google Analytics" ontwikkeld.
1 reactie op "Facebook stapt met Dropbox the cloud in"
  • Dominique Meijnen zegt:
    01 okt, 2012 om 10:58

    Zeer interessant! Nog maar eens een mooi voorbeeld van het potentieel dat Facebook te bieden heeft voor andere bedrijven.

    Reageren

Reageren