Naar
boven

Nummer 3 voor internet marketing

Wanneer je zoals ik vaak over zoekmachine optimalisatie schrijft is het wel de bedoeling dat je dit ook kunt bewijzen. Iedereen kan zomaar wat opschrijven maar bewijs is wat telt, zeker als je iets probeert te verkopen.

Voor mijn eigen weblog heb ik een aantal doelen gesteld, één daarvan is het hoog ranken op het zoekwoord “internet marketing” (400 miljoen zoekresultaten) binnen Google. Om precies te zijn is het doel een nummer één of twee positie voor het einde van dit jaar.

En…. we liggen op schema! Na vier maanden bouwen aan de website sta ik voorlopig op de derde plaats voor “internet marketing” binnen Google. Ik besef dat het morgen weer een stuk lager kan zijn maar we zitten op de goede weg!

Klik hier om te kijken op welke positie ik op dit moment sta voor het zoekwoord “internet marketing” of klik hier voor een screenshot van mijn derde positie. 

Onze Expertise Nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bekijk onze online marketing cursussen en online marketing diensten.


Over de auteur:

Dit artikel is geschreven door .

Karel Geenen
Karel Geenen is medeoprichter van KG Online Marketing. Hierbinnen vallen dit weblog, onze Academy met online marketing cursussen en het Bureau voor online marketing diensten.
8 reacties op "Nummer 3 voor internet marketing"
 • SaSh zegt:
  28 mrt, 2007 om 11:14

  Super resultaat!! Zeker gezien de korte tijd waarin dit gerealiseerd is. Waardoor ben je tot zo’n resultaat gekomen? Natuurlijk door allerlei factoren, maar wat is echt doorslag gevend geweest? Backlinks met als ankertext ” internet marketing ” ? Of vanwege de content die steeds vernieuwd wordt?

  Reageren
 • Dave zegt:
  28 mrt, 2007 om 11:37

  Proficiat Karel !

  Als ik even check dan zijn het vooral de backlinks die het doen, het percentage met de woorden internet & marketing in de anchor en op de pagina’s die naar je site linken ligt stukken hoger dan de competitie.

  Als de concurrentie niet aan de backlinks gaat werken dan kom je zeker op de 1e plaats te staan…

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  28 mrt, 2007 om 14:29

  @Sash

  Ik zou je niet kunnen vertellen wat nu echt doorslaggevend is geweest. De artikelen die ik schrijf pas ik zelf ook toe, en je ziet dat het werkt, als je maar consequent te werk gaat en niet gaat spammen.

  Enkele zaken die zeker meehelpen aan dit resultaat:

  -Veel nieuwe content
  -Keywordgerichte content
  -Veel backlinks (worden er nog veel meer…)

  Reageren
 • Robbert zegt:
  02 apr, 2007 om 08:11

  Je hebt er weer een “internet marketing” backlink bij! Je bent een interessant persoon om over te schrijven ;) Tevreden met het resultaat?

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  02 apr, 2007 om 08:37

  @Robbert

  Ik ben zeker tevreden over het resultaat Robbert, dank je!

  Reageren
 • Stefan van Alen zegt:
  21 apr, 2007 om 20:36

  Hallo Karel,

  Je staat mu op de achtste plek. Ik vroeg me alleen af waarom internetmarketing en niet webmarketing? Ik zocht zelf altijd op webmarketing omdat dat korter is. Misschien dat meer mensen dat doen.

  Groet,
  Stefan

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  22 apr, 2007 om 13:03

  @Stefan

  In België sta ik nu op de 8ste plek, in Nederland momenteel op de tweede plaats!

  Reageren
 • Karel Geenen zegt:
  15 jun, 2007 om 16:49

  Update 15 juni: We staan op de eerste plaats!!!

  Reageren

Reageren