Home>FAQ – En de antwoorden…

FAQ – En de antwoorden…

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U kunt bestellen door op de productpagina de gewenste cursus in uw winkelmandje te leggen. Vervolgens kunt u op de bestelpagina uw gegevens invullen en een betalingsmethode kiezen.

Hierna kunt u online afrekenen en heeft u direct toegang tot uw bestelde cursussen.

Waar kan ik terecht als ik een klacht heb?

Bent u niet tevreden met de dienst of onze service? Stuur ons een mailtje op info@kgacademy.nl of bel ons direct via 085 208 2100. Klachten worden binnen 5 werkdagen beantwoord. Ben je niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag  (www.sgc.nl). Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Mijn bedrijf is buiten NL gevestigd, kan ik een factuur krijgen ex btw?

Ja, dat kan. Geef bij je bestelling je btw nummer op en je ontvangt een factuur zonder btw!

Welke betalingsmethodes hanteren jullie?

iDeal
Met iDEAL betaal je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online. Je rekent af in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Je krijgt daarna direct toegang tot de cursus(sen).

Creditcard
Het is ook mogelijk om je bestelling via Creditcard te betalen. Snel én veilig!

Via Factuur
Je ontvangt een factuur van ons en hebt 14 dagen de tijd om deze te voldoen. Je krijgt uiteraard wel direct toegang tot de cursus(sen).

Bancontact / Mister Cash
Bancontact/Mister Cash kaart ontvangen? Dan kun je met dat tegoed ook bij ons betalen!

Belfius Direct Net
Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Zij kunnen via deze directe betaalmethode bij ons betalen.

KBC/CBC Payment Button
De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Een van de betaalmethodes die wij hanteren voor onze Belgische klanten.

Wanneer ik meerdere cursussen wil volgen, is er dan een volgorde waarin ik de cursussen het beste kan doorlopen?

Het is natuurlijk altijd lastig om voor iemand anders de volgorde te bepalen, maar wij kunnen je wel adviseren om te beginnen met de basis van de website. Denk dan aan (1) Zoekmachine optimalisatie en (2) Google Analytics, zodat je ervoor kunt zorgen dat de structuur van je website in orde is en je inzicht krijgt in de activiteit op de website. Heb je een WordPress site en kun je daar nog niet helemaal mee uit de voeten? Dan is ook de cursus (3) WordPress een goede cursus om snel mee te starten. Later volgen de cursussen waarmee je meer bezoekers kunt gaan bereiken zoals (4) Copywriting, (5) Facebook, (6) Twitter,  (7) AdWords én (8) E-mailmarketing. Daarna is de cursus (9) Conversie optimalisatie goed om alle inspanningen te verbeteren. Tot slot komen de specialisaties aan bod zoals (10) SEO Advanced en (11) SEO lokaal.

Ontvang je na het behalen van de online cursus Google Analytics of Google AdWords ook het certificaat van Google (Certified program)?

Nee, na het volgen van de opleiding Google Analytics of Google AdWords ontvang je een certificaat van KG Academy. Wil je het examen van Google behalen dan is dit uiteraard mogelijk, via het Google Testing Center.

We kunnen met trots melden dat een aantal cursisten de Google kwalificatie hebben behaald, waarbij ze onze opleiding als voorbereiding hebben gebruikt!

Leer ik in de online cursus WordPress ook .php en css?

Nee, in de cursus “website maken met WordPress” komt .php en css niet aan bod. Het zelf ontwikkelen van thema’s leer je dus niet met deze opleiding.

Waar kan ik tijdens het volgen van een online cursus terecht voor vragen?

Je kunt tijdens het volgen van de cursus(sen) altijd bij ons terecht met vragen! Stuur een mailtje met jouw vraag naar support@kgacademy.nl én wij zullen deze altijd binnen één werkdag beantwoorden.

Kan ik een online cursus tijdelijk onderbreken?

Ja, dat kan. Je bent vrij om te bepalen wanneer je aan de cursus werkt. Dat is één van de voordelen van 100% online leren.

Hoelang duurt het voordat ik aan de slag kan met de cursus (na aanmelding)?

Na het aanmelden kun jij direct aan de slag met jouw online cursus!

Zit het eindexamen in de aanschafprijs?

Ja, je hoeft niets bij te betalen. Hetzelfde geldt voor het certificaat wat je ontvangt na het behalen van een opleiding. Daarnaast is het tevens mogelijk om kosteloos het eindexamen te herkansen (onbeperkt).

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk. Neem even contact met ons op via info@kgacademy.nl voor meer informatie.

Hoelang ben ik bezig met een online cursus?

Wij geven bij iedere opleiding een schatting van het totale aantal benodigde uren. Uiteraard is dit afhankelijk van je eigen studie tempo en de tijd die je eraan besteden kan.

Wat moet ik doen om in aanmerking te komen voor jullie 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie?

Ben je gestart met een opleiding en kom je erachter dat de opleiding toch niet bij je past? Geen probleem! Stuur ons binnen 30 dagen (na aanmelding) een mailtje op info@kgacademy.nl of bel ons direct via 085 208 2100 en wij storten het geld zonder vragen terug. Dit doen we uiterlijk zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen de annulering.

Klachten worden binnen 5 werkdagen beantwoord. Ben je niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Uiteraard bieden wij ook het wettelijke modelformulier voor herroeping aan, deze vind je via deze link: https://www.karelgeenen.nl/academy/wp-content/uploads/2015/02/Modelformulier-voor-herroeping.docx

Volgens de wet zouden we de kosten voor het reeds door jou gebruikte deel van de dienst in mindering mogen brengen op het terug te betalen bedrag, maar geen zorgen daar doen wij niet aan. Je krijgt van ons altijd het volledige bedrag terug gestort. Uiterlijk binnen 14 dagen na annulering.

Mijn werkgever betaalt de opleiding, wat moet ik doen?

Geef tijdens het bestellen de bedrijfsnaam op van je werkgever. Wij zorgen er dan voor dat deze op de factuur wordt vermeld.

Is het niveau van de opleiding(en) geschikt voor mij?

Per opleiding wordt zo duidelijk mogelijk aangegeven van welk niveau de opleiding is. Tevens geven we aan wat je leert. Aan de hand daarvan kun je bepalen of de opleiding bij je past. Mocht het niveau tijdens het volgen van de opleiding toch niet van het gewenste niveau zijn, dan krijg je van ons je geld terug (30 dagen niet-goed-geld-terug garantie).

 

Heb je een andere vraag?

Dan kun je die het beste via onze contactpagina stellen.

Je mag ons ook altijd bellen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur:

+31 (0)85 208 21 01

 

mark2 mark2 google partner