Home>FAQs

Welke betalingsmethodes hanteren jullie?

iDeal
Met iDEAL betaal je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online. Je rekent af in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Je krijgt daarna direct toegang tot de cursus(sen).

Creditcard
Het is ook mogelijk om je bestelling via Creditcard te betalen. Snel én veilig!

Via Factuur
Je ontvangt een factuur van ons en hebt 14 dagen de tijd om deze te voldoen. Je krijgt uiteraard wel direct toegang tot de cursus(sen).

Bancontact / Mister Cash
Bancontact/Mister Cash kaart ontvangen? Dan kun je met dat tegoed ook bij ons betalen!

Belfius Direct Net
Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Zij kunnen via deze directe betaalmethode bij ons betalen.

KBC/CBC Payment Button
De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Een van de betaalmethodes die wij hanteren voor onze Belgische klanten.

Wanneer ik meerdere cursussen wil volgen, is er dan een volgorde waarin ik de cursussen het beste kan doorlopen?

Het is natuurlijk altijd lastig om voor iemand anders de volgorde te bepalen, maar wij kunnen je wel adviseren om te beginnen met de basis van de website. Denk dan aan (1) Zoekmachine optimalisatie en (2) Google Analytics, zodat je ervoor kunt zorgen dat de structuur van je website in orde is en je inzicht krijgt in de activiteit op de website. Heb je een WordPress site en kun je daar nog niet helemaal mee uit de voeten? Dan is ook de cursus (3) WordPress een goede cursus om snel mee te starten. Later volgen de cursussen waarmee je meer bezoekers kunt gaan bereiken zoals (4) Copywriting, (5) Facebook, (6) Twitter,  (7) AdWords én (8) E-mailmarketing. Daarna is de cursus (9) Conversie optimalisatie goed om alle inspanningen te verbeteren. Tot slot komen de specialisaties aan bod zoals (10) SEO Advanced en (11) SEO lokaal.

Zit het eindexamen in de aanschafprijs?

Ja, je hoeft niets bij te betalen. Hetzelfde geldt voor het certificaat wat je ontvangt na het behalen van een opleiding. Daarnaast is het tevens mogelijk om kosteloos het eindexamen te herkansen (onbeperkt).

search blog

mark2 mark2 google partner