Home>FAQs

Welke betalingsmethodes hanteren jullie?

Via Factuur
Je ontvangt een factuur van ons en hebt 14 dagen de tijd om deze te voldoen. Je krijgt uiteraard wel direct toegang tot de cursus(sen).

iDeal
Met iDEAL betaal je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Je krijgt daarna direct toegang tot de cursus(sen).

Automatische incasso
Na het afronden van de bestelling kun je een bankrekeningnummer opgeven waarvan wij binnen 7 werkdagen het bedrag
af zullen schrijven. Je krijgt wel direct toegang tot de cursus(sen).

Kan ik subsidie krijgen voor jullie cursussen?

Het UWV biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een scholingsvoucher, dit is een subsidie voor een opleiding. De hoogte ervan is maximaal € 1.000 (inclusief btw). Dit bedrag is een bijdrage in alle kosten die bij de opleiding horen, behalve reiskosten. Je kunt een scholingsvoucher alleen aanvragen als je een WW-uitkering hebt én 50 jaar of ouder bent. Ook moet je aan de voorwaarden van het UWV voldoen, deze vind je hier: http://www.uwv.nl/particulieren/voorzieningen/voorzieningen-werk/detail/scholingsvoucher

Wanneer ik meerdere cursussen wil volgen, is er dan een volgorde waarin ik de cursussen het beste kan doorlopen?

Het is natuurlijk altijd lastig om voor iemand anders de volgorde te bepalen, maar wij kunnen je wel adviseren om te beginnen met de basis van de website. Denk dan aan (1) Zoekmachine optimalisatie en (2) Google Analytics, zodat je ervoor kunt zorgen dat de structuur van je website in orde is en je inzicht krijgt in de activiteit op de website. Heb je een WordPress site en kun je daar nog niet helemaal mee uit de voeten? Dan is ook de cursus (3) WordPress een goede cursus om snel mee te starten. Later volgen de cursussen waarmee je meer bezoekers kunt gaan bereiken zoals (4) Facebook, (5) Twitter,  (6) AdWords én (7) E-mailmarketing. Tot slot is de cursus (8) Conversie optimalisatie een goede afsluiter om alle inspanningen te verbeteren!

search blog

mark2 mark2 google partner