Home>FAQs

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U kunt bestellen door op de productpagina de gewenste cursus in uw winkelmandje te leggen. Vervolgens kunt u op de bestelpagina uw gegevens invullen en een betalingsmethode kiezen.

Hierna kunt u online afrekenen en heeft u direct toegang tot uw bestelde cursussen.

Waar kan ik terecht als ik een klacht heb?

Bent u niet tevreden met de dienst of onze service? Stuur ons een mailtje op info@kgacademy.nl of bel ons direct via 085 208 2100. Klachten worden binnen 5 werkdagen beantwoord. Ben je niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag  (www.sgc.nl). Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Welke betalingsmethodes hanteren jullie?

iDeal
Met iDEAL betaal je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online. Je rekent af in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Je krijgt daarna direct toegang tot de cursus(sen).

Creditcard
Het is ook mogelijk om je bestelling via Creditcard te betalen. Snel én veilig!

Via Factuur
Je ontvangt een factuur van ons en hebt 14 dagen de tijd om deze te voldoen. Je krijgt uiteraard wel direct toegang tot de cursus(sen).

Bancontact / Mister Cash
Bancontact/Mister Cash kaart ontvangen? Dan kun je met dat tegoed ook bij ons betalen!

Belfius Direct Net
Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Zij kunnen via deze directe betaalmethode bij ons betalen.

KBC/CBC Payment Button
De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Een van de betaalmethodes die wij hanteren voor onze Belgische klanten.

Wanneer ik meerdere cursussen wil volgen, is er dan een volgorde waarin ik de cursussen het beste kan doorlopen?

Het is natuurlijk altijd lastig om voor iemand anders de volgorde te bepalen, maar wij kunnen je wel adviseren om te beginnen met de basis van de website. Denk dan aan (1) Zoekmachine optimalisatie en (2) Google Analytics, zodat je ervoor kunt zorgen dat de structuur van je website in orde is en je inzicht krijgt in de activiteit op de website. Heb je een WordPress site en kun je daar nog niet helemaal mee uit de voeten? Dan is ook de cursus (3) WordPress een goede cursus om snel mee te starten. Later volgen de cursussen waarmee je meer bezoekers kunt gaan bereiken zoals (4) Copywriting, (5) Facebook, (6) Twitter,  (7) AdWords én (8) E-mailmarketing. Daarna is de cursus (9) Conversie optimalisatie goed om alle inspanningen te verbeteren. Tot slot komen de specialisaties aan bod zoals (10) SEO Advanced en (11) SEO lokaal.

search blog

mark2 mark2 google partner