Home>FAQs>Algemeen>Wat moet ik doen om in aanmerking te komen voor jullie 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie?
Wat moet ik doen om in aanmerking te komen voor jullie 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie?
  • by admin
  • about 4 years ago
  • Comments 0

Ben je gestart met een opleiding en kom je erachter dat de opleiding toch niet bij je past? Geen probleem! Stuur ons binnen 30 dagen (na aanmelding) een mailtje op info@kgacademy.nl of bel ons direct via 085 208 2100 en wij storten het geld zonder vragen terug. Dit doen we uiterlijk zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen de annulering.

Klachten worden binnen 5 werkdagen beantwoord. Ben je niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Uiteraard bieden wij ook het wettelijke modelformulier voor herroeping aan, deze vind je via deze link: https://www.karelgeenen.nl/academy/wp-content/uploads/2015/02/Modelformulier-voor-herroeping.docx

Volgens de wet zouden we de kosten voor het reeds door jou gebruikte deel van de dienst in mindering mogen brengen op het terug te betalen bedrag, maar geen zorgen daar doen wij niet aan. Je krijgt van ons altijd het volledige bedrag terug gestort. Uiterlijk binnen 14 dagen na annulering.

search blog

mark2 mark2 google partner