Home>Voor wie

Voor wie

 • Koen de zelfstandig ondernemer,

  …die online marketing in wil zetten voor een beter bedrijfsresultaat.

 • Veerle de marketeer,

  …die haar kennis over online marketing uit wil breiden.

 • Alex de webwinkelier,

  …die online marketing in wil zetten om de resultaten van zijn webwinkel te verbeteren.

 • Sophie de webdesigner,

  …die haar designs ook beter wil laten presteren op het gebied van conversie optimalisatie.

 • Bastiaan de marketingmanager,

  …die wil weten wat je met online marketing kunt bereiken.

 • Kelly de studente,

  …die zich klaar wil stomen voor de praktijk.

Voor jou?

Onze cursisten zijn héél divers, ze variëren van (zelfstandige) ondernemers, marketeers en managers bij een MKB of grootbedrijf tot webwinkeliers, webdesigners en studenten. De branches zijn al net zo verschillend, er zijn dan ook weinig sectoren die het zich nog kunnen permitteren, niet online te zijn.

Onze cursussen zijn dan ook niet gericht op een bepaalde branche of functie, meer op een bepaald type persoon. Iemand die de noodzaak van online marketing inziet en wil leren hoe hij/zij dit direct in kan zetten voor zijn/haar organisatie. Ben jij die persoon?

Voor jou, omdat je resultaat wil zien

Wij vinden, dat als je iets leert, je het ook direct toe moet kunnen passen. Onze cursussen zijn opgebouwd rondom het verbeteren van resultaten voor jouw organisatie.

Natuurlijk krijg je ook een stukje theoretische achtergrond uitgelegd, maar zodra het kan duiken we in de cursus de praktijk in en krijg je in duidelijke taal uitgelegd wat je moet doen of waar je op moet letten om beter te presteren. Dit wordt toegelicht met tips en voorbeelden. Onze cursussen sporen aan tot actie! Past dit bij jou?

Voor jou, omdat je graag zelf bepaalt

Wij geloven in e-learning! Het past helemaal in deze tijd. Onze cursussen zijn 100% online, en niet gebonden aan tijd. Je volgt de cursus zelfstandig met ondersteuning van ons als je daarom vraagt, jij bepaalt! Hoe lekker is dat je zelf kunt bepalen wanneer en waar jij gaat studeren. Lukt het even niet of ben je te druk, dan ga je een andere dag toch verder. Aangezien je gewoon thuis aan de slag kunt behoort verloren reistijd ook tot het verleden, klinkt dat nou niet goed?

mark2 mark2 google partner