Naar
boven

Copywriting

Teksten op je website vervullen drie doelen: ze informeren over je organisatie/ producten/ diensten, ze worden geïndexeerd door Google (zo optimaal mogelijk) en ze sporen je bezoeker aan om een bepaalde actie te ondernemen: contact opnemen met je sales-afdeling, bijvoorbeeld. Onze copywriting specialisten (her)schrijven websiteteksten met deze drie pijlers voor ogen.

Compleet en SEO-proof

Een tekst schrijven met bovenstaande punten voor ogen is echter niet voldoende om compleet en SEO-proof te zijn. Daarom worden bij de teksten ook alle relevante meta-data geleverd waarnaar Google op zoek is tijdens het indexeren van je website.

Je kunt de content die wij creëren vervolgens zelf op je website plaatsen, maar je kunt het ook door de specialisten van KG Bureau laten doen. Dat is aan jou.

Wat kun je verwachten van onze dienst copywriting?

Als je KG Bureau inschakelt voor hulp bij het verzorgen van webteksten, krijg je ondersteuning bij verschillende onderdelen:

  • Strategie: het formuleren en bespreken van doelstellingen en zorgen dat de teksten hier perfect op aansluiten
  • Briefing: als klant houd je altijd contact met KG Bureau en word je op de hoogte gehouden van de vorderingen. Wij stellen vragen als dat nodig is en gaan met je in gesprek om te doorgronden wat jij van de webteksten verwacht en wat je ermee wil bereiken
  • Conceptontwikkeling: het creëren van een campagne en het zorgen dat de webteksten hier volledig op aansluiten
  • Storytelling: de copywriting specialisten weten op een creatieve manier invulling te geven aan het thema van je algehele campagne
  • Copy: de webteksten die door KG Bureau verzorgd worden, zijn creatief, uniek en SEO-proof. Je krijgt de teksten digitaal aangeleverd en ze kunnen eventueel ook voor je geplaatst worden via je CMS

Heb je verder nog vragen over wat KG Bureau voor jou kan betekenen op het gebied van copywriting? Neem dan contact op door het onderstaande formulier in te vullen en laat je vrijblijvend informeren!

ellen stegeman

Ton Terink

Online Adviseur
085 208 21 00

Succesvolle copywriting voor hogere posities en meer omzet? Contact ons.